Medjunarodni hohštapleri

U Madridu je uhapšen bivši španski ministar finansija i direktor Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Rodrigo Rato pod optužbom za brojne prekršaje, uključujući prevaru i pranje novca. Na čelu MMF-a je bio od 2004. do 2007. godine.

Rata je nasledio Dominik Stros Kan septembra 2007. g.  i na položaju direktora MMF-a ostao do maja 2011. kada je uhapšen pod optužbom da je napastvovao sobaricu. Trenutno mu se u Lilu sudi za organizovanje orgija i podvođenje. U pauzama gospodin makro savetuje Vladu Srbije.

Sedam godina su ova dva hohštaplera otimali živote desetinama miliona ljudi, smanjivali plate i penzije, otpuštali, prisiljavali na štednju od usta i lekova, unesrećili milione dece, a sve pod firmom neviđenih eksperata i svetske pameti, a u suštini su samo amoralne i razvratne lopuže koji su svoje odvratne perverzije lečili mukom i suzama nesrećnika širom sveta, nevinih građana koje su sopstvene vlade surovo bacale u nemilost bestidnih razvratnika, lopova i prevaranata.

Nažalost, i naše vlasti su ojađene građane Srbije bacile u čeljusti tih neviđenih stručnjaka i umesto da vode zemlju na osnovu programa kojim su dobile izbore sve su prepustile činovnicima Fonda o kojima ćemo sasvim sigurno ponovo čitati u planetarnim kriminalnim hronikama jer to leglo osionosti, neznanja, korupcije, laži i prevara, ne može da iznedri neke bolje vesti.

Svedoci smo da su, stručnim naredbama takvih stručnjaka, građanima Srbije otete penzije, sasvim nezakonito,  jer je penzija odložena štednja pomnožena verovatnoćom doživljenja.

Plate sirotinji, ali ne i onima u jakim javnim preduzećima, su smanjene 10%, tako da su ubedljivo najmanje plate u regionu postale još manje, sirotinja još siromašnija, bogati još bogatiji, bahati još bahatiji.

Naravno da se sve pokriva lažnom pričom o lenjim i neradnim Srbima, koji tek treba da nauče da rade da bi mogli da imaju malo više, i nigde ni reči da su građani Srbije pretrpeli sankcije, finansijsko pomaganje Srba u regionu, izdržavanje stotina hiljada prognanika, bombardovanje, tranzicionu pljačku koja ne prestaje ni dan danas.

Ako vlast jedino zna da sudbinu države i naroda preda na milost i nemilost naslednicima Rata i Stros Kana onda nema nikakvih razloga da je građani plaćaju. Čemu ministarstva i agencije kad su tu eksperti MMF i njihove upute za naš što bedniji život, Delivery unit Tonija Blera i bravure majstora laži Alistera Kembela. Nema nikakvog razloga da ojađeni građani Srbije debelo plaćaju domaće prenosioce njihovih naredbi i recepata.

Zar ikome institucija, čiji su direktori donedavno bili takvi perverznjaci i prevaranti, može da ulije bilo kakvo poverenje?! Zar je moguće sudbinu miliona poveriti takvim ili sličnim likovima? Zar i ovo malo bednog života što nam je ostalo treba da zagade protuve koje će kraj svoga nečasnog života sasvim sigurno dočekati iza rešetaka.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: