Od srbomržnje do ludila

Srbomržnja je već dva veka surova konstanta engleske politike. Konstanta jača od gravitacione konstante, nepromenljivija od brzine svetlosti. Uzrokovana je patološkom mržnjom prema Rusima, a Srbi im se pričinjavaju kao mali Rusi, i ta bolesna  opsesija prerasta ovih dana u čisto ludilo. Hoće da nas prikažu ubicama i silovateljima, nečim najgorim što postoji i što je ikad postojalo na svetu.

Pišu rezoluciju o genocidu u Srebrenici a žrtve silovanja sabiraju izvan Srebrenice. Na kome bi seoskom sudu prošla optužba o „više desetina hiljada žena koje su seksualno zlostavljali srpski monstrumi“?!  Nije isto da li je silovano 10 ili 90.000 žena. Oni onako đuture, izmišljeno, bez dokaza, bez imena, bez približnog broja. Kako ih nije sramota?

Vrlo paušalan i nekonkretan je bio i Džozef Bajden koji je svojevremeno izjavio da su Srbi silovatelji i u ubice beba. Tema nažalost ista, škola- anglosaksonska.

Haris Silajdžić je bio korektniji i konkretniji: izmislio je da su Srbi u kampovima za silovanje silovali 70.000 muslimanki. Suludo? Naravno i Haris to zna pa ga godinama nema  u javnosti da priča gluposti.

State Department je izmislio da je Milošević na Kosovu ubio 500.000 Albanaca. Korektnije od Engleza naravno. Nisu rekli da je ubio više stotina hiljada jer bi to moglo da znači i 900.000. Pošteno su konkretno slagali, što nas je, nažalost, teško koštalo.

Nemački ministar odbrane Rudolf Šarping je takođe masno lagao oko Srebrenice, izmislio je da su tamo Srbi ubili 30.000 muslimana, doduše čoveku koji izjavi da su „Srbi pekli albanske fetuse na žaru“ i nije zameriti, samo se treba začuditi da je jednom očigledno bolesnom čoveku data mogućnost da Nemačku suprotno njenom Ustavu gurne u kriminalno bombardovanje Srbije i činjenje masovnih ubistava i razaranja.

Kako može jedna ozbiljna država, pred tako ozbiljnim telom  – kakvo bi trebalo da bude SB UN, da izađe sa besmislicom o više desetina hiljada silovanih žena? 50, 100, 120, 190 hiljada, to je više desetina hiljada, Dvesta hiljada je već više stotina hiljada žena. Znaju li Englezi uopšte o čemu pričaju.

Što se genocida u Srebrenici tiče, jedini genocid na ovim prostorima je izvršen uvođenjem sankcija Srbiji 1992. i bombardovanjem 1999. jer su oba zločina nad građanima Srbije uslovila da su umirale bebe, deca, žene, muškarci, mladi, stari: od bombi, od straha, od beznađa, od gladi, od nedostatka lekova i operacija, bez ogreva, bez goriva. Srbija je vraćena u duboki srednji vek. Niko (izuzev lopova, tajkuna i političara u sankcijama) nije bio pošteđen i to se zove genocid. Kad se ubija sve što miče od kolevke do groba.

U Srebrenici su deca, stari i žene autobusima prevoženi na muslimansku teritoriju. Dakle o genocidu nema ni govora jer je genocid zločin nad čitavim narodom – bez izuzetka. Kako je onda međunarodna pravda zločin u Srebrenici podvela pod genocid? Pa naziv zaštićena zona Srebrenica iskoristila je da pokaže da je to genocid nad čitavim narodom jedne specijalne zone. Nevolja je u tome što je ta zona bila zaštićena samo ako je demilitarizovana, a u Srebrenici je bilo više oružja nego u čitavoj Bosni 1993. Bande Nasera Orića su klale i palile po Podrinju a krvave ruke su prale u zaštićenoj zoni pod sramnom zaštitom UN i holanskih kukavica koje nisu htele ili nisu smele da se suprostave zlikovcima.

Vrhunac besmisenog objašnjenja (zašto je to ipak genocid) je tvrdnja da ako se „Bosanki“ ubije muž, zbog vere i tradicije, ona se ne preudaje, niti dobija decu sa drugim muškarcima, i na taj način se više ne rađaju bebe i tako se taj narod (muslimanski) iskorenjuje!!!

Sve smo do sada čitali, i o oružju za masovno uništenje Sadama Huseina i o strašnom Bin Ladenu, i o rušenju dve kule blznakinje i o lažima u vezi Šarli Ebdoa, ali ovako objašnjenje (bez ikakvih dokaza, istraživanja, …) genocida ne bi prošlo ni u dečijem obdaništu.

Sva je sreća da muslimani znaju ono što je znao i general Morion koji je rekao da je Srebrenica podmenuta Srbima. Slično govore čak i džihadisti iz Sirije koji poručuju da je „Bosanska izdajnička Vlada pripremila pokolj u Srebrenici“. Isto kaže i ratni komandant Srebrenice Hakija Meholjić koji tvrdi da im je Alija preneo Klintonovu ponudu da puste četnike u Srebrenicu, da pobiju 5000 muslimana i da onda NATO bombarduje srpske položaje.

O Naseru Oriću Meholjić govori sve najgore, odnosno ono što on i jeste: kriminalac, razbojnik, pljačkaš, sverpi ubica. I laž je da je u Hagu oslobođen optužbi za zločine nad Srbima. Optužen je za ono što nije učinio i logično je što je oslobođen. A da je optužen za ono što je učinio odavno bi nosio bukagije na teškoj robiji.

U knjizi „Planirani haos“ Ibran Mustafić tvrdi da je u međumuslimanskim obračunima u Srebrenici život izgubilo preko 1000 ljudi i svi oni, sa onima koji su umrli prirodnom smrću, Srbima koji su prikazani kao muslimani i leševima dovoženom iz cele Bosne sahranjeni kao žrtve „genocida“, naravno sve sa muslimanskim vojnicima koji su pali u pokušaju proboja, među kojima ima mnogo onih koji su okrvavili i ruke i dušu Podrinju, svi su proglašeni za nevine žrtve pomahnitalih Srba, što se, po Englezima, ne sme negirati, niti da se osporava genocid, a deca i potomci srpskih žrtava treba da uče u školama o tome kako su njihovi divljačni i krvožedni preci ubijali mirne i nevine civile.

Dobro je poznato da arhivi UN kriju istinu, da se mora saslušati Klintom, Meholjić, Mustafić,…da se brojke moraju pokriti konkretnim dokazima, da se krivci moraju kazniti, a sve, ali baš sve žrtve moraju da nađu smirenje. Ovo što rade Englezi samo može da osokoli nekažnjeno zlo da još žešće krene prvom zgodnom prilikom i neka znaju da srpska deca nikada neće u školama učiti o tome da treba da slave ubice svojih preadka.

Uostalom, kakvo moralno pravo imaju Englezi da pričaju o genocidu kad je jedini eklatantan primer genocida kriminalno bombardovanje Srbije, kojom prilikom su bombama i osiromašenim uranijumom zasulu celu Srbiju, ubijajući sve što se miče – od kolevke pa do groba. Taj genocid, nažalost, traje i dan danas u vidu epidemije malignih bolesti izazvanih zasipanjem uranijumom, zagađenjem vode, tla i vazduha. Umiru od kancera svi redom, od beba do starih, umiru deca, žene, muškarci…i to se takođe zove genocid.

Engleska koja je bombardovanjem pogazila međunarodno pravo, koja je jedina sa Amerikom ostala do kraja u surovom bombardovanju Srbije, zgazila je i presudu Badinterove komisije i Rezoluciju 1244 – u čijem je donošenju učestvovala i za koju je glasala – koja garantuje teritorijalni integritet i suverenitet Srbije sa Kosovom kao suštinskom sutonomijom u njenom sastavu. A sada bi, rezolucijom tela koga ne poštuje, da srpski narod nabije na stub srama.

Kažu da Rusi za veto traže ustupke i to je nekima čudo. A nije čudo što mi bez ikakvih ustupaka, šta više bezglavo, jurimo u NATO i EU a toliko nas satanizuju, pokazuju neviđeno neprijateljstvo i mržnju da je prosto neverovatno šta radi naša država i naša vlast, pogotovo što, ni za EU ni za NATO ni za prihvatanje lažne kolektivne krivice i prikazivanje Srba kao koljača i silovatelja, nisu dobili podršku na izborima, tako da su svi potezi koji se povlače suprotno programu kojim su izašli na izbore nelegitimni a time i neobavezujući.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: