Poludeli od mržnje

Nije nikakva tajna da su Englezi potkupljenim srpskim skotovima platili više stotina hiljada funti da izvrše puč od 27. marta čime su Srbiju i srpski narod gurnuli pod gusenice Hitlerovih tenkova, a nije ni tajna da je Hitler nameravao da nas zaobiđe znajući vrlo dobro da je to i interes Nemačke, da nije dobro, bez preke potrebe, kačiti se sa ratobornim i nepredvidljivim Srbima.

Da se ne vraćamo dalje u prošlost, da se zapitamo samo na novim primerima otkuda ta mržnja prema Srbiji kad nikakve dodirne tačke sa njima nemamo izuzev što Englezi imaju bolesnu fikciju da smo mi „mali Rusi“.

I svim najprljavijim sredstvima idu na nas bez dana prekida, jedino međutim nisu probali da budu ljudi a na tako šta bi Srbi pali kao zrele kruške. Mi jedino ne umemo da se snađemo ako nas neko tretira kao ljudska bića i sa uvažavanjem, a Anglosaksonci i Nemci se toga nikada nisu setili.

Američki Kongres je usvojio Rezoluciju o Srebrenici kojom teško satanizuje Srbe. Gađaju se proizvoljnim i neproverenim ciframa a za obično ubistvo u Americi traže isključivo materijalne dokaze.

Nulandova je u Beogradu izjavila da joj je žao što nije usvojena engleska rezolucija o Srebrenici u SB UN – koja Srbiju i srpski narod nabija na stub srama, a dozvolila je sebi da među silovateljima i ubicama boravi sedam dana (poslednih nekoliko dana gotovo inkognito) da sa njima jede hleb i so i ko zna koje druge đakonije.

Englez Filip Sends, koga su Albanci predložili  za sportski sud u Lozani, učinio je sve, i uspeo je, da se Srbiji oduzmu tri boda, a znalo se da je čak i onaj zlikovac Morina priznao i opisao kako je lansirao dron usred Beograda, pored ne baš najsposobnije službe za sprečavanje nauma takvih idiota.

Engleski plemić Pedi Ešdaun, onaj što je sa teroristima UČK isprobavao oružje za pucanje u međunarodno priznatu državu Srbiju, kao visoki predstavnik u Bosni, svojim antidejtonskim uredbama, sveo je Republiku Srpsku na udruženje građana.

Doduše, bio je i pošten, izjavio je svojevremno da je bio zgranut kako je, kod naivnih Srba, olako prošlo rešenje da  muslimanska verzija TV legalno, sa „državnog“ nivoa, uđe u srpske domove, da rodbini srpskih žrtava krvnici objašnjavaju da su žrtve zapravo krive za sve. Posle je sve bilo daleko jednostavnije.

I došlo se do toga, da je zahtev za povratak na Dejton poziv na rat. Da je demokratsko izjašnjavanje građana, u demokratskoj državi – kakva kažu mentori da je Bosna,  nešto nepoželjno i veoma opasno.

O vređanju Novaka Đokovića da ne trošimo reči. To je toliko bolesno, ta zavist da neki poludivljak sa Balkana može da ih dribla u zdrav mozak usred Lonodona, to nikako niti mogu da svare niti da prihvate. Svi njihovi lažni gospodski maniri padaju u vodu pred zapenušanim besom koji im kulja i na oči i na uši.

Pre godinu ipo dana prostrujale su glasine da su Englezi pobili srpske dečake u kafiću „Panda“ u Peći. Bez ikakvih dokaza premijer je presekao te priče i optužio naše službe da su učinili to grozno nedelo i posle toga, umesto da se ta stravična optužba dokazala i procesuirala, nastao je muk, a to se nije smelo desiti.

Filip Hamond, ministar inostranih poslova i koordinator svih engleskih službi bezbednosti je nagovorio Vučića da ide u Srebrenicu, da ode „mečki na rupu“.  „Novosti“ danas pišu da su „Britanci  organizovali linč u Potočarima“ sa nameroma da ga izgaze i ponize, što bi teško prošlo bez najtragičnijeg ishoda.

Kako je moguće da neka država toliko mrzi jedan narod. Da li je moguće da je to ludilo samo zbog Rusa?! Nije ih valjda toliko zabolelo što je srpski oficir Tankosić išamarao u Beogradu mladog, nevaspitanog i imperijalno nadmenog Čerčila, ili što je Čerčil ili neka druga njihova važna faca – ne sećam se više, a mrzi me da „guglam“, vanbračni sin kralja Milana ili nekog njemu sličnog srpskog bonvivana.

Šta god da je, teško smo platili to indukovano ludilo kome nema kraja.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: