Politički doping

Premijeri Engleske i Francuske, kao po dogovoru (?), su uputili pisma podrške srpskom premijeru nudeći naravno svu pomoć, samo se ne zna oko čega.

Te dve zemlje su glsale za uvođenje genocidnih sankcija koje su Srbiju bacile u zdravstvenu, demografsku, tehnološku i svaku drugu katastrofu.

Obe zemlje su divljački i kriminalno bombardovale Srbiju i jedina pomoć sa njihove strane bi bila nadoknada bar delića ogromne materijalne štete.

Obe zemlje su kršeći međunarodno pravo, čak i sopstveni glas, priznale nezavisno Kosovo a dobro znaju da se SFRJ po presudi Badinterove komisije raspala na šest država, a po Rezoluciji 1244 SB UN – za koju su glasale obe te zemlje –  Kosovo je suštinska autonomija u okviru suverene i teritorijalno celovite Srbije.

Francuska odlično zna da bi trebala da objasni mnoge stvari oko Srebrenice, a sramne UN da otvore arhive, ako smeju.

Direktor Centra za razoružanje UN, dakle visoki funkcioner Prvoslav Davinić, još dok je bio ministar odbrane SCG, izjavio je da zna pravu istinu o Markalama, Srebrenici i Račku, ali da ne sme da je objavi jer mora da čuva službenu tajnu.

Dakle mi smo žrtve službene laži i njegove bedne penzije i zaprepašćujuće je da jedan tako visoki funkcioner UN izrekne tako krupnu optužbu a da niko ne reaguje, da se čak dopušta rasprava o engleskoj nebulozi da su Srbi silovali više desetina hiljada žena, muškaraca i dečaka i da još slušamo gluposti da takve notorne laži a teške paušalne optužbe doprinose pomirenju.

Sve dok je istina službena tajna a laž službena istina svet će neumoljivo težiti svome kraju. Ako se uspe da se tom brutalnom, perverznom carstvu laži stane na put za svet ima nade, ukoliko ta esecija zla, laži, intriga i dolara pobedi nema mu spasa.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: