Retuširanje Evrope

Korumpirani i zatsrašeni evropski političari, koji bi da nije Srbije – da se na njoj leče, odavno završili na nervnim klinikama, aktivno su sudelovali sa Amerikom u suludom činu rušenja država severne Afrike, Bliskog i Srednjeg istoka, uopšte nerazumevajući u šta su ušli i do čega će Evropu dovesti njihova bezumna i kukavička politika.

Nisu naime razumeli na vreme da je Amerika digla ruke od EU onakva kakva je danas, jer ne može da je potpuno kontroliše i sprovodi politiku samo u svoju korist, jer se anestezirana Evropa ipak dosetila, doduše kasno, da se uhvatila u kolo sa Amerikom na svoju štetu.

Da izađe iz tog kola ne ume i ne sme, a Amerika odlično vidi da Evropu (Nemačku, Francusku, Austriju,…) razum vuče saradnji sa Rusijom a da je strah veže za Ameriku. Ali strah kao strah ima svoje granice i može da se pobedi a to Amerika ne sme da dopusti. Ostvarena vizija De Golove Evrope od Atlantika do Urala, naslonjene na Kinu i Daleki istok prekinula bi američku dominaciju i načinila ekonomsku i vojnu silu kakvu svet još nije video.

I otuda izbeglička kriza. Amerika želi da sruši današnju Evropu, da potre granice, religije, nacije, da sve pretopi u jednu bezličnu masu ispranih mozgova, u krdo, kojim će da vlada vojna, ekonomska i policijska elita direktno postavljena iz Vašingtona. Americi je dosta Evrope čak i sa minimumom samostalnosti i samosvesti koja u nekom trenutku vođena zdravim razumom ipak može da se otrgne i krene u opasnu evroazijsku avanturu koja bi bila pogubna za Ameriku.

Otuda navala migranata preko Srbije za Mađarsku. U taj projekat su uložene stotine miliona dolara. Počelo se doduše sa Šiptarima koji zbog tobože teškog života na Kosovu beže na Zapad. Danas na Kosovu nije bolji život nego juče, ali Šiptari kao Šiptari pokazali su se nepouzdanim za taj veliki posao i onda je pokrenuta migracija iz Sirije, Iraka, Somalije,… a sve pod lažnim izgovorima ratova koji tamo nikada nisu ni prestajali i pod izgovorom traženja boljeg života, a od Saudijske Arabije, Katara, Bahreina i Abu Dabija boljih mesta za život nema, da ne govorimo o kulturnim, verskim i etničkim sličnostima koji život izbeglica život čine još boljim i kvalitetnijim.

Nije teško razumeti da je ruta Grčka-Makedonija-Srbija-Mađarska pre svega kazna za „Turski tok“ ali da je sve to ipak u funkciji pretvaranja Evrope u jedan lonac za topljenje etničkih, verskih, kulturnih, nacionalnih, državnih i drugih osobenosti, da je to gradnja SDE (Sjedinjenih Država Evrope) po ugledu na Ameriku, jedno kalemljenje Evrope po američkom obrascu, kloniranje koje će definitivno srušiti stare evropske vrednosti i od Evrope načiniti jednu bednu, kičerajsku američku repliku kojoj više nikada neće pasti na pamet da na Istok pogleda na neki drugi način osim preko nišana.

Nažalost Amerika je palila vatru severnom Afrikom, Bliskim i Srednjim Istokom a kontinentalna Evropa je požar gasila benzinom i sada je i sama došla na red. Ništa Nemcima neće pomoći suluda ideja da u Srbiji grade centar za 400.000 izbeglica jer problem neće rešti ni da napravimo grad veličine Beograda samo za izbeglice. Evropa će se pod neviđenim talasom migranata preoblikovati sasvim sigurno po američkim merilima jer nema kuraži da kaže dosta, da se uspravi, da prestane da umire od straha. Jer je dekadentna, stara i bolesna.

Srbija je naravno samo  kolateralna šteta koja, voljno ili nevoljno ili čak bezvoljno igra neku igru koja će nam se svakako obiti o glavu a pokazna vežba od hiljadu izbeglica kod Subotice, pred čijim se palicama i povicima „Alahu akbar“ policija povukla, daje samo blagi nagoveštaj šta će se desiti kada padne komanda da desetine hiljada migranata, punih snage i besa, protutnje Beogradom.

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: