Шегаче се са нама

Што се миграната тиче Македонија је несигурна трећа земља и у њу не би требало враћати избеглице, објавио је УНХЦР у свом јучерашњем извештају. Мађарска је нешто раније Србију прогласила сигурном земљом. То отвара могућност да на хиљаде миграната са мађарске границе, а можда и из ЕУ, буде депортовано код нас, а ми нећемо смети да их враћамо у Македонију из које су стигли.

Ова објава УНХЦР конкретно значи да Македонија крши људска права избеглицама и да их не треба враћати тамо. Претходно је и Грчка проглашена несигурном земљом (одлуком Европског суда за људска права), па ни депортација у Грчку није дозвољена.

Дакле нехумано поступање према мигрантима је основ да се не враћају у земље кроз које су ушли у Србију, док је њихов хумани третман у Србији разлог да се овде чак и населе, како нам саветује нови немачки амбасадор Дитман.

Шегаче се са нашим политичарима? Очигледно! Да ли би Србија смела да примени македонско-грчки рецепт да би могла да се реши миграната? Наравно да не би! Што важи за остале за Србију не важи. Србија ће увек бити сигурна земља, јер тако кажу Мађарска, Немачка и УНХЦР.

Улазак у ЕУ ће условити, како видимо, новим законом за мигранте, који ће изгледа имати само један члан у коме ће писати да се било ко, било одакле да је, а ко се не свиђа Европи мора протерати у Србију, о српском трошку наравно. Сви они ће бити српска брига изузев стручњака и оних који буду потребни Немачкој, како каже врли амбасадор.

Кампања људи у Србији, које плаћају Западне инситуције, иде пуном паром. Подносе кривичне пријаве са образложењем да је указивање на проблем миграната расна, верска и не знам каква мржња, а ради се просто на удару на Србију од које ће ускоро да поклекне,  јер чак ни српски министри не схватају величину проблема, као Вулин, који небулозно објављује да је Србија спремна на било који број миграната, истовремено признајући да је у овом хаосу могуће да у Србију уђу и тренирани и активни борци ИСИЛА, што личи на откриће топле воде.

Продају се приче о мигрантима који су финији од оперске публике, а данашњи стампедо преко бодљикаве жице у Македонији, обрачуни полиције са мигрантима у Сулу, Малмеу, …, савршено јасно указују шта ће се десити у Србији кад прође ова идила и ова смешна прича складном односу Србије и миграната, јер је савршено јасно да је у овом специјалном рату који Америка води против Европе, уз помоћ европских плаћеника, све дозвољено: Од истурања жена и деце у први план, до мотки, штангли, а потом шта ко дограби, а и то је сасвим сигурно обезбеђено кад затреба.

Новим начином ратовања, без употребе војне силе, вештачким стварањем нестабилности и финансирањем миграција афричке и азијске сиротиње, мења се и поништава појам државе, независности, суверенитета, граница, све се ралативизује, границе се поништавају, пасоши постају сувишни, војска и полиција се показују немоћним, јер сиротњскње дивизије људи трећег света штите свемоћна америчка људска права, бројне НВО, плаћени лобисти, они који прете непослушним грађанима, и то много  ефикасније од тенкова и авиона, а од те фанатизоване војске одбране нема. Европа, која је то заслужила, постаће један лонац за мешање раса, религија, култура, створиће се један америчка копија – Америка у Европи, јер је Америци доста Европе која се колеба и која можда пожели да крене природним путем у Евроазију, а то се мора спречити по сваку цену.

И шта Немачка мисли да ће постићи враћањем оних који јој не требају у Србију? Да је ишта мислила не би са Америком рушила земље Африке и Блиског и средњег истока. Када се ситуација узбуркала упумпани су милиони долари, људи су допинговани причама о бољем животу и рају који их тамо чека,  и стотине хиљада миграната је кренуло на Европу.

И сада Немачка мисли да ће проблем решити тако што ће непотребне стотине хиљада људи да врати у Србију. Па у Сулу се полиција тукла сатима са педесетак миграната. Како мисле да их нахватају, како уопште мисле да ће се људи који се прешли хиљаде километара зауставити у мртвој Србији а надохват су сањане Европе.

Наравно да ће афро-азијска сиротиња коју су наменили подсахарској Србији прегазити све жице и све немачке заблуде, да ће је преплавити , а и ми треба да им се придружимо јер ова имитација од живота коју водимо већ четврт века, под суровом немачком режијом, нема више никаквог смисла.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: