Readmisija verske i rasne mržnje i netrpeljivosti

Sramna Evropska unija upozorava Hrvatsku da bi migrante, koji u nju ulaze, mogla vratiti u njihove države ako sa takvima postoje sporazumi o readmisiji ili u treću državu iz koje su ušli ako je ta država sigurna. U ovom slučaju u Srbiju.

Srbiju su proglasili sigurnom a Makedoniju i Grčku nesigurnim državama. Mogu da nas proglase i najlepšom i najbogatijom i najvećom i najbrojnijom državom na svetu. I nečega se ne bi stideli.

Kaže sramna EU

da je Srbija na predloženom popisu Evropske komisije kao sigurna država porekla. U Briselu kažu da EU sa Srbijom ima sporazum o readmisiji koji obuhvata i državljane Srbije ali i državljane trećih država koje u EU dolaze preko Srbije.

Nisu migranti došli u EU preko Srbije već su u Srbiju došli preko EU- preko Bugarske i Grčke i jedino ih tamo mogu vratiti.

Inače, Srbija je jedina multietnička država na Balkanu i između ostalih ima svoje državljane Rome. Međutim, potkupljene DOS-ovske vlasti su oko 2010. potpisale da je Srbija matična država svih Roma koji su živeli na teritoriji SFRJ. Ako se neko pita kako je to moguće i koliko to, pre svega, košta, to plaćeni službenici EU u Beogradu pod hitno podvedu pod rasnu i versku mržnju i netrpeljivost, a to što su bivše republike SFRJ,  a danas države potpuno, dakle, etnički očišćene od Roma, to naravno po njima nije verska i rasna mržnja i netrpeljivost, već izgleda ljubav prema Romima.

Sramne DOS-ovske vlasti su još potpisale i da ko god iz sveta, bilo odakle, uđe u EU, a ne odgovara im, proteruje se u Srbiju – matičnu državu svih izbeglica i migranata iz čitavog sveta.

Nenad Čanak traži da se poništi ugovor o prodaji Jugopetrola Rusima što je ordinalna budalaština.

Kako to da niko ne traži da se poništi sramni DOS- ovski ugovor o readmisiji koji radi o glavi našoj državi i smišljeno je pretvara u zemlju trećeg ili četvrtog sveta, ispod nivoa zemalja podsaharske Afrike.

A rat mladih, vojno – u najboljim godinama, i savršenoj kondiciji mladih Arapa, koji oni, poput iskusnih komandosa, vode protiv mađarske države, sa naše teritorije, pametnima jasno pokazuje sa kakvom se vatrom igramo i da nas ništa dobro ne čeka.

Srbija se mora energično odupreti suludoj evropskoj nameri da migrantsku plimu zaustavi u Srbiji. Sporazum o readmisiji, ovakav kakav je, mora se poništiti, jer ima samo jednu svrhu da haos iz Evrope preseli u Srbiju. To Srbija ne može preživeti niti će to rešiti milionski egzodus, ali to Evropa ne može da razume.

Da li su uopšte pri zdravoj pameti evropski političari koji misle da će mahanjem Sporazumom o readmisiji i šargarepom otvaranja poglavlja rešiti ovu namerno izazvanu plimu migranata koja će je potopiti, što je možda, ako ćemo pravo,  i zaslužila vodeći bezumnu i nasilničku politiku širom sveta.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: