Brod ludaka

 

Zemlje EU koje su bez ikakvog pravnog i ljudskog osnova bombardovale i rušile Srbije, ubijale decu i nemoćne, naprasno su se setile prava i pravnog osnova. Setili su se nekog Sporazuma o readmisiji, koga su 2007. g. potpisali DOS-ovski maloumnici ili dobro proračunate šićardžije, po kome je Srbija (bez KiM) postala matična država svih Roma koji su rođeni bilo gde na teritoriji bivše SFRJ i koncentracioni logor svih ostalih iz belog sveta koji ne trebaju Evropi.

Nesposobni, korumpirani i nedovoljno inteligentni evropski političari, koji su slepo sledili Ameriku u rušenju afričkih, azijskih, ali i evropskih država, posejali su seme zla koje ovih dana rađa gorke i trnovite plodove. Pokrenuli su milionske mase, izazvali nezapamćenu katastrofu i sada umišljaju da su oni sposobni da reše krizu kojoj nisu dorasli.

Hrvatska predesednica Kitarović se jedina odvažila da optuži glavnog krivca Angelu Merkel. Nemci su zvali migrante kao u svatove, videli ih kao šansu za novi ekonomski i demografski uzlet i sasvim sigurno tražili od Makedonaca i naših da se oni propuste iz Grčke ka Evropi, preko naivne Srbije, koja je sve to posmatrala kao neko dečije nadmetanje: Ko će bolje da ih dočeka, čija je čorba bolja, ko je najhumaniji na svetu. I kao svaka igračka i ova je postala plačka, i naši humanisti su zajaukali na sva glas.

Vođstvo EU očigledno nema nikakve ideje šta da radi, osim infanitilne zamisli da će problem rešiti proglašenjem Srbije za sigurnu državu u koju potom mogu da naguraju milione migranata. Da, baš migranata, jer ko misli da su ovo izbeglice, neka uzme naočare i bolje pogleda. Kako oni jadni izbegoše od rata, a sve sami muškarci. Nisu valjda, žene, decu, sestre, majke i ostarele roditelje ostavili u zoni rata. Sasvim je jasno da ni po jednom međunarodnom pravu, ova gomila od preko 90% muškaraca u najboljim godinama i punoj snazi, vojnih obaveznika država članica UN, ne treba da dobije nikakvu pomoć i nikakvu milost, jer izbeglice mogu da budu samo žene, deca, starci i ostale ugrožene kategorije, i to u državi najbližoj ratim dejstvima, a ne ovi hiljade kilometara daleko od rata i koji mogu „kobili rep da iščupaju“.

I ovu silu mladih ljudi nabijenih besom i adrenalinom oni bi da vrate u Srbiju samo zato što je sigurna. Ma hajde! Znači Srbija može da se spase jedino ako postane nesigurna, a ako Srbija postane nesigurna, razmišlja li Evropa kako će ona ostati sigurna. Naravno da ne razmišlja, jer da je bila u stanju da razmišlja ne bi svojom slepačkom politikom izazvala ovaj planetarni haos koji će joj doći glave i njoj i poglavljima koje našim političarima otvara poput Bačevićevih 10.000 milijardi dolara kineskih investicija u Srbiji.

Kao da su otkrili Ameriku, kao da su našli spas u pesku u koji su zabili glavu, izbezumljeni EU birokratori isturili su, ne baš mnogo inteligentnu facu osbobe, za koju ne verujem da zna razliku između Srbije i Sirije, da nam saopšti da su milošću svojom odlučili da Srbiju, zemlju za koje su naši preci davali živote bez razmišljanja pretvore u koncentracioni logor radno i vojno sposobnih muškaraca na komletnu brigu, negu i sve ostalo što treba mladim osobama.

Zemlje Evropske unije imaju pravni osnov da izbeglice koje su ušle preko Srbije vrate nazad, izjavila je danas u Briselu Nataša Berto, portparolka Evropske komisije Nataša Berto.

Jer zaboga, imaju pravni osnov da srpska sirotinja najsiromašnije zemlje u Evropi opet poturi grbaču, i pošto se odricala života zbog sebe, pa zbog svoje dece, pa zbog unuka, sad treba da se odriče i njegovog bednog završetka, zbog belosvetskih avanturista, koji na vetru geopolitičkih interesa Amerike i bliskoistačnih orjentalnih despotija, otimaju naše pravo i na tu krajnju bedu od života. No sreća je po nas, a nesreća po Evropu, što oni neće pristati da žive bednije nego tamo odakle su došli, iz azijskih stepa ili afričkih prašuma. U ovolikoj bedi samo Srbin može da živi i preživi. Naći će oni načina da Evropi dođu glave, što je i zaslužila.

Nikakva otvaranja besmislenih poglavlja ne mogu da zamene domovinu, nikakva kanidatura za nešto što se raspada ne dolazi u obzir kao zamena za pretvaranje naše zemlje u koncentracioni logor. Sve potpisano i obećano na štetu, ne srpskog naroda, već građana Srbije je pravno, politički i moralno potpuno ništavno. Srpski narod samo deluje poraženo i dotučeno, ali ta slika, kao i mnoge ranije samo može da zavara, i potpuno je sigurno da neće dopustiti da bolesna Evropa provede svoj suludi naum.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: