Evo vam poglavlja po nosu

Po DOS-ovskoj bandi Srbija je trebala već 2004. da postane članica EU, pa 2006., pa 2007., pa 2012., pa je onaj čuveni srpski Ostap Bender, alias Miki Maus ili Božidar Đelić, oštroumno zaključio da ćemo u EU ući 28. juna 2014. i da će time biti okončan Prvi svetski rat.

Inače taj hohštapler je tvrdio da su pitanja EU i Kosova dva potpuno nezavisna pitanja, da cirkulišu na dva odvojena koloseka i da nemaju nikakve međuzavisnosti. Naravno, dobro se nakrao i izgubio negde da udobno krcka uspešnu prodaju evropske demokratske magle srpskom gedži, kome je – u stanju teške hipnoze, Zapadni režiser sugerisao da bez Evrope i lažne demokratije nema života.

U međuvremenu, promenile su se razne vlasti ali su sve bezumno srljale u Evropu, uopšte ne primećujući da im više niko i ne nudi članstvo u EU, već otvaranja poglavlja, koja su verovatno numerisana rednim brojevima i manjim od 35, ali je baš to 35. zadnje izmišljeno, a prvo na stolu, pošto oni menjaju pravila tokom igre i to je naravno poglavlje koje treba da donese nezavisnost Kosovu, a posle toga će naivnim srpskim pregovaračima hladno saopštiti da se još nisu stekli uslovi za otvaranje ostalih poglavlja.

Antologijska je glupost svih srpskih post-petooktobarskih vlasti da će baš one, najnovije i najevropskije,   konačno uspeti da uvedu Srbiju u nešto što nas uopšte ne podnosi, što nas potcenjuje i prezire. Evropa Srbe tretira kao biološki senkrup -otpad Evrope, kao polu-narod, nešto između Evropljana i Turaka, i tu milosti nema.

I sada su vlasti navodno šokirane nečim što su znali i gotovo nepismeni građani Srbije. Vodali su ih žedne oko vode i obećavali kule i gradove a nesrećni srpski pregovarači su bacili i ponos i dostojanstvo pod noge, fanatično ispoljavajući veru u Eštonovu, Hana, Mogerini, Merkelovu, u Nemačku, u vredne i marljive, ali do koske pokvarene, protestante.

Kaže Vučić: Kad nešto ne znamo, pitamo Nemce pa uradimo kako nam oni kažu. Pa zašto sad ne pitate Nemce gospodo? Zašto Nikolić ne okrene telefonom Obamu, kad mu je čovek lepo rekao da ako Srbiji nešto treba neka ga samo nazove.

Sve te zemlje koje je vlast dizala u nebesa najžešće rade protiv Srbije i srpskih interesa, a one zemlje koje mi potcenjujemo i koje lažemo, ponovo su stale uz nas po pitanju prijema Kosova u UNESCO. Amerika, Nemačka, Engleska, i ostali kojima se divimo, na koje bi da ličimo, kojima korimo naš narod, ostrvili su se na nas, a vlast ni reči da kaže.

A razgovaralo se sa Bajdenom, Merkelovom, Obamom, Hamondom. Razgovaralo se čak i sa Pahorom i morali smo sa Slovenijom da prekinemo diplomatske odnose. Nemamo mi razloga da pričamo o tome da Antigva i Barbuda imaju isti glas kao i Rusija i Kina jer nemaju.

Zašto ne kažemo da su udarne pesnice Kosova: Amerika, Nemačka, Britanija, Francuska, Albanija, Slovenija,… a da mi ni prema jednoj zemlji nismo primenili ikakve mere, bar koliko da pokažemo da nam nisu prijatelji, ili da bar prestanemo nesuvislo da trubimo da jesu. Nisu, i to mora da se kaže bar nekoj od njih.

Ovako, mi prijateljujemo sa našim neprijateljima, a posle im pišemo stidljiva pisma besmislene sadržine da se na našim crkvama na Kosovu pišu grafitit ISIL rukopisa, kao da te zemlje to ne znaju, kao da one nisu organizatori svih tih lažnih Al Kaidinih država i lažnih „umerenih opozicija“, koje su umerene valjda zato što nežnije seku glave ili svaku posebno, po egzekuciji, umotavaju u čist peškir.

Gde je umerenije opozicije nego u Crnoj Gori, ali Americi ne pada ni na kraj pamet da je naoruža i sruši bruku-vlastodršca, koji vlada evo već skoro 28 godina. Kad bi Rusi naoružali „umerenu“ crnogorsku opoziciju, jer im Đukanović možda liči na diktatora, digao bi se na noge i oružje čitav lažno demokratski svet, jer zna se valjda da jedino Zapad ima tapiju na procenu ko je diktator a ko nije, koja je opozicija umerena a koja nije, jer jedino oni mogu da krše povelju UN. I niko drugi. Za sada.

Dakle dvostruki standardi Zapada i sramna uloga Evrope u komadanju Srbije konačno moraju dobiti dostojan odgovor. Građanima ne treba ni članstvo u EU, ni otvaranje poglavlja, pogotovu ne otvaranje poglavlja na preskok.

Prvo poglavlje koje može da se otvori moralo je da počne sa navođenjem presude Badinterove komisije po kojoj se SFRJ raspala na šest država (a Komisiju su činili predsednici ustavnih sudova zemalja koje danas ne priznaju tu presudu koju su same donele) i sadržajem Rezolucije 1244 SB UN koja garantuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije sa Kosovom kao suštinskom autonomijom u njenom sastavu.

Ako takav opis Srbije, sa njenom ukupnom površinom i ukupnim stanovništvom, ne stoji u prvom poglavlju, bilo kakve rezgovore s EU birokratijom – potkupljenom krvavim novcem, treba prekinuti jer su suprotni i međunarodnom i domaćem pravu, a svi pregovori sa Šiptarima, u situaciji kad su Srbi zarobljeni u getima, kad nemaju slobodu kretanja i privređivanja,i nemoralni su i neljudski.

UNESCO i Ban Ki Muna treba hitno obavestiti da po Rezoluciji 1244 SB UN srpske svetinje na Kosovu i Metohiji treba da čuvaju srpske snage bezbednosti, kad je to već propušteno da se učini pre pristupanja bilo kakvim razgovorima sa Šiptarima i njihovim Zapadnim mentorima.

Niko ne sumnja u to da se teško izvući iz tog đavoljeg EU kola ali da se konačno mora zaustaviti srljanje ka toj neprijateljskoj organizaciji u to, niko razuman, valjda nema više nikakve sumnje. Međunarodne okolnosti su potpuno drugačije nego samo pre nekoliko meseci tako da ni mi više ne možemo i ne moramo da učestvujemo u ovoj odvratnoj EU farsi, u kojoj mi glumimo idiote koje prevejana Evropa otvoreno, bez ikakvog skrivanja, dribla u zdrav(?) mozak.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: