Стравична оптужба без доказа

Још прошле године инсинуације да су Енглези умешани у убиство српских младића у кафићу Панда у Пећи пресекао је Александар Вучић тврдњом да је то недело дело наше државе.

Данас је то поновио

„То је један од догађаја у којима, шта год да је стварна истина, нисам сигуран да бисмо могли да се поносимо с тим што су учнили наши органи у том тренутку“

Вучић дакле директно оптужује државу Србију шта год да је стварна истина, што је апсолутно нелогично, јер једино истина може да каже ко не треба да се поноси тим неделом. Не може Србија да буде крива независно од истине.

Вучић каже да је „згрожен многим стварима из српске прошлости“ и да је:

Готово сигуран шта се догодило пре 17 година, кад је у кафићу Панда у Пећи убијено шест Срба, али да за то нема довољно доказа.

Бауљамо у мраку. Готово да сам сигуран да знам шта се тамо догодило, али за то немам довољно доказа.

Српски премијер је сигуран али нема никаквих доказа, што му не смета да у јавност изађе са претешком оптужбом, што је запрепашћујуће.

Невероватно је да премијер може да изнесе тако ужасну оптужбу без доказа. Не само без доказа, већ бауљају у мраку, не виде ништа дакле, али је Вучић сигуран у то шта се догодило у Пећи пре 17 година, кад је једино онима што су намеравали да нас бомбардују одговарало да дискредитују српску државу, српско руководство и Владу чији је министар био и Вучић.

Зашто је још невероватно да је Србија побила своје дечаке? Па зато што чак ни Хашки тужиоци, ни Хрвати, ни Шиптари, ни Немци, ни Енглези…, нису изнели тако монструозну оптужбу, а да се тако шта десило како би било могуће да нешто тако компромитујуће не би искористили за тоталан удар на Србију и њене институције. Такав ужас народ држави никада не би опростио а наредбодавци би заувек били уписани и у српску и у светску књигу срама. Од ове оптужбе теже нема.

Нимало није вероватно да ДОС-овске банде и њихови наследници, да се тако шта десило, не би то већ одавно изнели на видело да потпуно сломе Милошевића и тотално дискредитују Србију а поготово је невероватно да службеници Запада, који и данас седе у кључним министраствима и имају увид и у прошлост, и у садашњост, и у будућност не би једва дочекали да објаве тако монструозне ствари о најтежем злочину Милошевићевог режима, да га имају, а немају, јер и сами имају потпуно другачије податке и врло добро знају праву истину.

Чак и да је истина што каже, а није јер Вучић сам каже да нема никакве доказе, озбиљна држава би тајно решила случај и ниједна не би тако шта грозоморно изнела у јавност.

Муслимански примери  пуцања на своје грађане који чекају у реду за млеко са циљем да се оптуже Срби већ су виђене у Босни али никада муслимани нису оптужили муслимане  иако имају прегршт доказа, за разлику од наших власти, које без икаквих доказа износе стравичне оптужбе.

Вучићева изјава је запањујућа и он би требао да је повуче јер и сам каже да осим свог уверења нема доказа а располаже целокупним апаратом ове државе који бауља у мраку уместо да изађе пред јавност са доказима или сви заједно ућуте ако их немају.

Ова изјава наноси толику штету Србији као мало шта у тој њеној грозној прошлости.

Ако се докаже да је држава Србија преко својих служби (али не оних изадајничких делова који су радили за стране службе) побила дечаке у Пећи боље да пређемо у Шиптаре или се потурчимо као и хиљаде Срба разочараних разноразним грозним стварима из трагичне српске прошлости.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: