Pusti vodu Murate

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da podrška premijera Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci znači vraćanje jednostranoj politici inata i konflikata.

Izetbegović pojašnjava da Vučić pokušava da spoji dijametralno suprotna stajališta – odricanje od srpske politike „koja je pre četvrt veka dovela do raspada zemlje i krvavih ratova“, i snažnu podršku predsedniku RS Miloradu Dodiku „koji sve jasnije i otvorenije takvu politiku zastupa“.

Jedinu jednostranu politiku u to doba su vodili muslimani i Hrvati – i u Bosni i u Hrvatskoj. Ako to Bakir ne zna, treba malo da ode na Internet ili da pita starije ako je tada bio mali pa se ne seća da je Franjo Tuđman je pred više desetina tisuća uspaljenih Hrvata, na Jelačićevom trgu u Zagrebu, izjavio da rata ne bi bilo da ga Hrvatska nije htela. A da je njegov babo -rahmetli Alija, pogazio potpis na Kutiljerovom mirovnom planu i javno obznanio da su oni (muslimani) između mira i rata za suverenu Bosnu izabrali rat.

I protiv obojice je Haški tribunal vodio istragu o ratnim zločnima koje su počinili oni koje su njih dvojica potpalili na ludilo, a to što su ih moćni zaštitnici spasili zatvora, dok ne umru kao šehidi, ne menja ništa o prirodi njihovi zločina.

A još pre toga, Hrvati i muslimani su u Skupštini SR BiH preglasali Srbe po pitanjima koja su po Ustavu SR BiH zahtevala konsenzus. Alijini banditi Caco, Ćelo, Juka i ostali lokalni kriminalci, regrutovani u paravojne formacije „zelene beretke“, započeli su teror nad Srbima, ubili su i srpskog svata na Baščaršiji, što je prvi nekažnjeni ratni zločin u Bosni, i na sav taj teror i kriminal našla se Nemačka da izazove rat preuranjenim priznanjem Bosne, kako ih optužuju Amerikanci u Fajnenšel tajms of Dojčland.

I naravno, pre svega toga, izvršen je podmukli slovenački udar na SFRJ i počinjeni prvi -nikad kažnjeni, ratni zločini nad nenaoružanim, golobradim vojnicima JNA.

Bakir, kao dobar vernik, kakvim se predstavlja, sasvim sigurno zna da nijednom bogu nije ugodno da sluša laži onih koji se zaklinju u njega. Da bi konačno učinio bogougodno delo, bilo bi dobro da se malo detaljnije raspita o zločinima na Markalama i da se zapita da li će jednog dana biti stid potomke onih koji su izveli to podmuklo delo protiv svoga naroda optužujući pri tome Srbe, u horu sa Zapadnim satrapima.

Ne znamo ni šta Bakir misli o izjavi Hakije Meholjića i knjizi Ibrana Mustafića koji teško optužuju njegovog baba i Klintona, a oni nisu bilo ko nego važni vojni i politički akteri na području Srebrenice u inkrimisanom periodu. Ne znamo ni namerava li Bakir da se pokloni nevinim žrtvama u Podrinju, jer one sasvim sigurno nikoga nisu ubile u Srebrenici 1995., ili možda on zastupa tezu da se sve to desilo pre Hrista, pa se možda prvo desila Srebrenica 1995., pa tek onda Podrinje 1993., pre nove ere?!

Istina će kad-tad izaći na videlo, neka se niko ne zavarava. Pokazaće se kao na dlanu perverzna Alijina saradnja sa progoniteljima islama širom sveta, koji su se terorom nad Srbima prikazivali kao lažni zaštitnici muslimanske manjine koju ubijaju divljačni Srbi. Na Kosovu takođe.

I muslimani će se svakako jednog dana osvestiti i shvatiti kako ih „srce tame“ zloupotrebljava i žrtvuje za ostvarenje svojih globalnih ciljeva i da im do muslimana nije stalo više nego do Srba, a svih zajedno manje od lanjskog snega.

Nije, dakle, nikakva „srpska politika pre četvrt veka dovela do raspada zemlje i krvavih ratova“, već sasvim suprotno, želja Amerike i Nemaćke da razbiju SFRJ – kao i ostale dve federacije (ČSSR i SSSR) u saradnji sa onima bez kojih rata ne bi bilo i onih koji su između rata i mira izabrali rat.

Što je čas istine bliži, akteri zločina i potomci su sve nervozniji, sa pravom, jer će istina sasvim sigurno isplivati na videlo, a ogroman sram kojim će ona zapljusnuti sećanje na najveće krivce za brojne smrti i ogromna razaranje, izvršena u ime Zapada i(li) sopstevnog ludila, ostaviće trajan pečat na nerazumno i kriminalno ponašanje hrvatskog i muslimanskog vođstva, a najveću osudu će doživeti kada se ispostavi da su svoje zloičinačke radnje nad sopstvenim narodom poturali Srbima, kao kukavica jaje.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: