Izgubili živce

Posle propale rezolucije o Srebrenici Englezi su potpuno izgubili i glavu i kompas započinjanjem svakodnevnih otvorenih napada na Rusiju i Putina, potvrđujući time potpuni krah višedecenijske surove politike nemilosrdog terora nad građanima Srbije, jer je i njima konačno postalo jasno da to što tuku i terorišu „male Ruse“, na velike Ruse nije ostavilo bogzna kakav utisak.

Oni koji su pobili stotine, što svojih što tuđih agenata, koji su razorili Irak ubili stotine hiljada nevinih ljudi žene i dece, unesrećili i raselili milione tragične arapske sirotinje na bazi ordinarne izmišljotine – notornog lažova, da Sadam ima oružje za masovno uništenje, u potpunoj nemoći, pokazujući totalnu nervozu, nebuloznim izmišljotinama uzalud pokušavaju da postignu rezultat koji nisu mogli da postignu ni silom ni sofisticiranijim optužbama od ovih infanitlnih – koje su počeli masovno  da lansiraju u javnost, i sami ne verujući da će im one doneti bilo kakav rezultat.

Kao da baš engleska štampa nije razotkrila bahanalije, pijanstvo i najcrnje perverzije engleskih vlastodržaca, oni imaju obraza da Putina optuže da je ubica, doduše kažu verovatno je uspeo da otruje Litvinjenka – što je besmislica svoje vrste, usred Londona, pored silnih agenata MI6, zatim da je pedofil iz kruga mafije. Ranije su ga optuživali sasvim suprotno – da je ženskaroš i da ima vanbračnu decu. Nova – stara optužba je da je korumpiran, da ima milijarde dolara – valjda u američkim i engleskim bankama, pa to znaju, verovatno, naravno, jer jedino oni na čitavom svetu mogu da optuže koga hoće, verovatnim dokazima, koje sami konstruišu.

Neće biti ništa neobično ako Putina uskoro optuže da je ružan, da ima klempave uši, da mu je prababa bila vračara a deda razbojnik, i ništa im sve to neće vredeti jer je on počeo da ih tuče njihovim oružjem.

Konačno se i Rusija dosetila da i ona može da organizuje obojene revolucije, da lažna demokratija i priča o lažnim ljudskim pravima nije Zapadni ekskluzivitet, pa tako imamo demonstracije u Moldaviji i sasvim je moguće da će i ostale zemlje koje su pod zaštitom EU i Amerike uskoro doći na red, da će antimajdanska mečka da zaigra pred mnogim vratima, a zašto da ne i pred vratima glavnih organizatora revolucija i prevrata, jer zašto bi Crveni trg bio izuzetak?

Kad bi  Rusija uspela da loptu prebaci u njihovo dvorište i zapreti organizovanjem obojenih revolucija u zemljama Zapada značajno bi otupela ambicije uperene na rušenje Putina izazivanjem majdanolikih divljanja u Moskvi i dobila bi efikasno oruđe nad čijim bi se mogućnostima i posledicama Zapadne poglavice zabrinule ništa manje nego od mogućnosti ruskih vojnih udara.

Intelignetnom politikom i pametnim ulaganjem novca Rusija može iz nametnute, neprekidne defanzive da krene u snažnu ofanzivu koja bi, komponovana sa uspešno promenjenom strategijom upotrebe vojne sile, konačno uspostavila ravnotežu moći i učvrstila multipolarnost sveta, bez koje nema opstanka, jer bezumna nekontrolisana Zapadna sila ništa dobro ne može doneti nikome, pa ni njima koji umobolno veruju da mogu preživeti nuklearni holokaust u svojim luksuzno opremljenim pećinama, bez toga da se zapitaju čemu bi im život potom na pustoj, razorenoj i zagađenoj planeti. Kome bi štampali dolare? Ko bi im plaćao kamate?

Ogoljenost i besmislenost engleskih optužbi pokazuje da su izgubili živce, što je vrlo opasno za silu koja raspolaže oružjem za masovno uništenje i ne baš moralnim i odgovornim ljudima koji odlučuju o njegovoj uoptrebi. Rukavice su skinute. Obračun golim pesnicama na smrt i(li) život je počeo. Neka nam je Bog u pomoći, ako išta ili iko više može da zaustavi ovo ludilo uzrokovano prirodnom željom sveta da se oslobodi od narkomanskog terora dolarskih zavisnika.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: