Krah EU

Posle današnjih napada na aerodrom i metro stanice u Briselu, francuski premijer Manuel Vals izjavio je da je Evropa u ratu.

Šta se drugo moglo i očekivati da će se roditi iz bolesnog odnosa potkupljenih evropskih političara i mudžahedina u Bosni i na Kosovu devedesetih?

Udružile se evropske američke sluge sa glavosečama, trgovcima ljudskim organima – organi su čuvani u živim ljudima da budu sveži, bombardovali su Srbiju, rušili je, razarali, palili, ubijali, zasipali osiromašenim uranijumom, srušili Ben Alija, divljački ubili Gadafija, Mubaraka stavili u kavez, razorili Avganistan, Irak, Siriju, Jemen, Somaliju, ubili stotine i stotine hiljada ljudi širom sveta, obogaljili deset puta toliko, stvorili mnoštvo raznoraznih Al Kaida i Al Nusri, navratili ogromnu reku lažnih i pravih izbeglica i migranata sa Bliskog istoka i Afrike koja je – poput prave poplave, potpuno promenila poznato lice Evrope, a sa njima dovela nažalost i teroriste – dojučerašnje saveznike, da seju smrt po evropskim prestonicama.

I šta sad Evropa da radi kad nema Srbije i Miloševića da se iživljava, bombarduje, hapsi, tuži, sudi? Da bombarduje samu sebe?

Sasvim namerno, 24. marta, na dan početka kriminalnog bombardovanja Srbije doneće presudu Radovanu Karadžiću u krajnje nefer suđenju u kome je moguće da sudije odbace više desetina dokumanata koji idu u prilog optuženom.

Karadžić je, kao i Milošević, optužen samo zato što se suprostavio suludoj politici stvaranja islamskih država u Evropi  – po zamisli Amerike uz saglasnost evropskih bezumnika, i ukorenjivanju islamskog fundamentalizma u evropsko tle.

I sada, u danima u kojima bi konačno morali da se osveste, pošto prebroje mrtve i sahrane ih, svedu račun i podnesu kaznu za katastrofalnu politiku koju su vodili u korist svoje propasti a za račun islamskih fanatika, oni ponovo ne znaju šta rade i kao da se ništa ne dešava, kao da nemaju prečih poslova bave se Karadžićem, Šešeljom, kao ona baba što se češlja dok joj kuća gori.

Bave se oni još nečim. Hoće da nas ubede da treba da budemo srećni što su nas bombardovali. Čak i onaj Lazanski što se do juče pretvarao da je nešto drugo piše da bombardovanju ne treba da prilazimo emotivno. Nego, valjda, da budemo ‘ladni ko špricer, i još se naljutimo na njih što su nas promašili.

Naravno, Lazanski je samo onaj zec koji povede trku. Glavni govor će da održi Vučić u Varvarinu. Kaže da to neće biti popularan govor.

I mi verujemo da neće. Samo treba izneti činjenice, a ako imaju nameru da aplaudiramo zlikovcima koji su nas vratili u srednji vek bolje da ništa ne govore. Biće bolje i za njih i za nas.

A da u NATO ima nekom pametan otpustio bi sitne beogradske plaćenike koji svojim suludim istupima samo produbljuju mržnju prema NATO.

Zar ne mogu ni toliko da shvate da Srbi pre mogu da pređu i preko ubijanja i preko bombardovanja nego preko idiotskih ubeđivanja sitnih šibicara da još treba da ih slavimo, a da od zemlje zasute osiromašenim uranijumom, na primer, možemo da napravimo jednu veliku atomsku banju – Atomska banja Srbija. I zarađujemo brale, ako ima ludih da dođu.

I kao da se ništa ne dešava, premijer u ostavci i dalje priča o evropskim vrednostima koje mi nameravamo da dostignemo, da smo za saradnju sa Rusijom ali da idemo u EU.

Šta drugo da kažemo osim da mu poželimo srećan put tamo, da se na licu mesta uveri u te evropske vrednosti i da shvati da EU mrtva, da je konačno danas dotučena u Brislu, da je u panici i strahu, da nema pojma kuda i šta dalje.

Slepačka politika evropskih političara koja je funkcionisala na mig Amerike i u korist njenih interesa razorila je EU koja nije trebala ni da nastane da je bilo sreće i da su evropski političari imali pameti dublje od presahlog potočića i prihvatili De Golovu viziju Evrope od Atlantika do Urala, koja nažalost nije odgovarala Americi, koja je stvorila ovu slugansku Uniju što se raspada u krvi nesrećnika po gradskim pločnicima evropskih gradova preteći da kontinent uvuče u surov i dugotrajan rat.

A rat je nekom rat a nekom brat. Americi je uvek bio brat a sada i šansa da i treći put krene napred i sama izbegne raspad, što je i jedini razlog zbog koga je stvorila baš ovakvu –  naopaku – EU.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: