Neprirodno

Anegela Merkel ovih dana gubi i ugled i pokrajinske izbore a opozicija tvrdi da će je sa vlasti skinuti u ludačkoj košulji. Čak je i Tramp sa žaljenjem izjavio da je mislio da je ona jaka i kao ličnost i kao političar.

Obećali su joj Nobelovu nagradu za mir, zauzvrat je navratila reku izbeglica na Nemačku,  naređujući lokalnim balkanskim liderima da ih propuštaju u Evropu bez smetnji.

Nije postala nova majka Tereza, obmanuli su je, ali da je za planere i izvođače razaranja Evrope – pomoću islamskog potopa, odigrala veoma korisnu ulogu u to nema nikakve sumnje.

Pričalo se da će joj dodeliti mesto generalnog sekretara UN ali izgleda da i od toga nema ništa.

Ne gubi međutim Merkelova na svim frontovima. Naš premijer joj neprestalno šalje poruke podrške i, iako ga nije udostojila prijema kad je došao u Nemačku što je bio osnovni red, ne okleva da joj poruči da ćemo mi Srbi uvek biti lojalni Nemačkoj i kancelarki Merkel.

Zadovoljan što je čuo od srpskog premijera da Angela Merkel uživa veliki ugled u Srbiji, premijer Hesena, pokrajine koja je ugostila Vučića, ocenio je, vrlo umereno, da se ona sve više doživljava „kao simbol nade“ mada i sam zna da se ne radi o simbolu nade već odlazećem političaru koji je sve te nade izneverio.

Nemci savršeno dobro znaju da im Srbi nikada neće biti lojalni, da su nas, duboko ozlojeđeni i zbog Prvog i zbog Drugog svetskog rata, surovo kaznili razbijanjem SFRJ, zločin koji su podmetnuli Srbima prikazujući nas gorim od Hitlerovih Nemaca – kao da je to uopšte moguće, sa ciljem da operu i  relativizuju svoju nacističku prošlost.

Znaju oni vrlo dobro da su nas divljački bombardovali i zasuli osiromašenim uranijumom, da su nas zdravstveno, obrazovno, ekonomski i socijalno srušili, da su nam oteli Kosovo, da ne nameravaju da se zaustave na tome i pričati Nemcima o ugledu Anegele Merkel u Srbiji i o lojalnosti Srba njoj i Nemačkoj nema nikakvog smisla jer i oni sami odlično znaju da to nije ni moguće, ni normalno, niti im to treba. Njima samo trebaju oni koji će i dalje da sprovode njihovu kaznenu i osvetničku politiku prema Srbiji i Srbima na šta čak ni Tadić nije mogao da se obaveže pa ga je Merkelova smenila.

Premijer je u Nemačkoj izjavio i da noćima piše govor koji će da održi na komemorativnom skupu u Varvarinu, koji nije slučajni izabran, jer su baš tamo Nemci ubili devojčicu, šampionku iz matematike i još deset ljudi među kojima i sveštenika  – na verski praznik, kome je šrapnel otkinuo glavu na izlasku iz crkve, a rodbini ubijenih, obezglavljenih i spaljenih nemački sud je odbio zahtev za naknadom materijalne štete, što je prirodni domet Zapadne civilizacije.

Očito je da su Nemci hteli da operu ruke u Varvarinu ali shvativši da bi to bilo previše i za lakoverni srpski narod premijer je odustao od nepopularanog govora, kako je sam najavio svoje obraćanje u Varvarinu 24.03.

Doduše, rekao je da smo oprostili ali da nećemo zaboraviti, što niko ne može da uzme za ozbiljno, jer ogromna većina srpskog naroda nikada neće niti zaboraviti niti oprostiti jer niti na to ima pravo niti je to moguće.

Kako je moguće da se niko u tom obrazovanom i kulturnom nemačkom narodu ne zapita šta bi se desilo i da li bi za Nemačku bilo bolje da posle jednog veka svog ružnog lica promeni bezumnu politiku koja je toliko zla nanela širom sveta, Srbima naročito.

Odakle im uverenje i na čemu je ono zasnovano da rezultat trećeg ponovljenog terora nad Srbima neće biti isti kao i prethodna dva puta. Samo sa daleko većim cehom za sve, pa i Nemce, da se ne zavaravaju ničijim pričama bez pokrića.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: