Nastavnik u školi za idiote

Jedna od najvećih nevolja ovoga tragičnog sveta boga Mamona što nadobudna manjina anglosaksonaca – pored toga što je iz nekog razloga duboko uverena da će Isus da spase samo njih stotinak hiljada po svom drugom dolasku na zemlju – čvrsto veruje da ostatak sveta predstavlja gomilu od više milijardi idiota koji i ne zaslužuju drugo nego da završe u ognju Armagedona koji će nam napraviti oni lično ako se više sila bude nećkala.

Kako god da je, zaista treba imati obraz kao đon ili preživeti tešku amneziju da se poput Filipa Hamonda britanskog ministra inostranih poslova izjavi:

„Rusija ignoriše norme međunarodnog ponašanja i krši pravila međunarodnog sistema. To predstavlja pretnju po sve nas“

Tragično je što nadobudni Englezi smatraju da su norme međunarodnog ponašanja samo one koje oni odobre i da su pravila međunarodnog sistema samo ona za koja oni kažu da su pravila, od slučaja do slučaja, kako to njima u tom trenutku odgovara, nešto kao pravila Haškog suda.

Ne treba imati mnogo obraza pa ovako pričati, dosta ga je imati samo u tragovima, da bi se setilo Blerove izmišljotine da Sadam Husein poseduje oružje za masovno uništenje. Naravno nije se loše ni zapitati koji je deo zdravog razuma ostao Zapadnom javnom mnjenju ispranog mozga koje je u tu besmislicu moglo da poveruje.

Takvo naopako englesko shvatanje normi međunarodnog ponašanja i pravila međunarodnog sistema razorilo je Baklan, Libiju, Jemen, Siriju, Irak, Avganistan,…odnelo stotine hiljada života, napravilo milione izbeglica i oni nekome drže predavanja na tu temu, kao da smo idioti sa količnikom inteligencije oko deset. Sram ih bilo. Jadnici!

Od 18 nerazumnih zemalja koje su kriminalno bombardovale Srbiju do kraja bombardovanja su ostale samo dve, Amerika i Engleska, a i koje bi druge.

Oni smatraju da po normama njihovog međunarodnog ponašanja i po njihovim pravilima međunarodnog sistema samo oni mogu da ubijaju, bombarduju, menaju vlade, izvode revolucije, zasipaju uranijumom, cepaju države, a ako drugi neko to isto pomisli, ako mu ne mogu ništa vojno kao brojnim nesrećnim zemljama, oni na sav glas zavape o pravu i pravdi, oni koji su pravo i pravdu bacili pod noge boga novca, u čije ime su prolili reke krvi i ostavili za sobom  brda leševa u ruševinama bede i očaja.

Vreme njihove obsesti prolazi samo to oni ne primećuju i ponašaju se i dalje kao učitelji u školi idiota.

Ne shvataju da ni idioti nisu više što su bili. Neki imaju ista oružja kao i oni, spremni su da se brane od Zapadnog nasilja i ne shvataju da ih nikakav Isus neće spasitit, pa ni pećine u kojima nameravaju da se sakriju i prežive. Ne razumeju da ih jedino mogu spasiti norme međunarodnog ponašanja i pravila međunarodnog sistema jednaka za sve, i ništa drugo.

Teror nad nemoćnima i kuknjava za pravom kad naiđu na istog ili jačeg tu ne pomaže. Ako to ne shvate i ne prihvate nema nam spasa, ali ni njima. Da se ne zavaravaju. Hrist ima preča posla nego da spasave Mamonove vernike ogrezle u krvi in suzama miliona koje su unesrećili.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: