Funkcioner siledžija

Na video zapisima incidenta posle sednice RIK dominira pomahnitali zamenik predsednika RIK, direktor Repubilčkog zavoda za statistiku, član Saveta guvernera, član ili simpatizer svih vladajućih stranaka posle 2000., ekonomista Miladin Kovačević.

Razjaren, kakav je uvek bio, kao i svi njegovi zemljaci koji su svoje cimere po beogradskim studentskim domovima terorisali beskrajnim pričama o tome ko je koga prebio i kad kažu da je neko „vrijedan“ to ne znači da je radan, već da je dva metra uvis i metar preko leđa i da dobro bije.

Ovaj Kovačević nema dva metra uvis ni metar preko leđa ali da ima onaj nekontrolisani siledžijski gen, onaj ludački bes koji koji ne bi smeo da provali, šta god da se desi, iz osobe na tako visokoj funkciji, koja bi trebala da bude  odmerena i lepo vaspitana, videlo se potpuno ogoljeno, kroz sva ta njegova naskakanja, psovanja, pretnje, unezverena okretanja puna divljeg besa.

Kovačević je inače lažni ekonomista. Završio je PMF u Beogradu i u Gonjem Milanovcu je predavao deci matematiku.

Milanovac je napustio kad je upisao Poslediplomsku školu Republičkog zavoda za statistiku, posle je verovatno doktorirao iz oblasti statistike na izvorno matemetičkim  temama i sve to mu nije smetalo da se lažno predstavlja kao ekonomista.

O kakvom se čoveku radi govori, po njegovim rečima, događaj iz Milanovca kad je obarao ruku sa jednim učenikom (a profesor mu je!), i kad je video da će ga djak pobediti istrgao je ruku i djaku udario šamar.

E ta siedžijska žica, kako se jasno može videti, prati ga  i dan danas. Za ono besnilo i pomahnitalost trebao bi sam da potraži pomoć  -da ga nisu držali svašta bi uradio, a ako ne zna da podnese ostavku red bi bio da ga zaštitnici smene jer bi i za njih to bilo bolje umesto što još izmišljaju napad na jednu ženu koja po nasrtanju i ratobornosi nije ništa iza Kovačevića.

Ako se direktor Republičkog zavoda za statistiku i zamenik predsednika RIK onako necivilizovano ponaša šta da očekujemo od drugih na manje važnim mestima. Ništa drugo nego batine, ko ne uspe da im umakne.

Alal im demokratija i ceo svet koji im na njoj čestita.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: