Kad je otišlo Kosovo nek ide i UEFA

Srbija je, protiv Helsinške povelje, Povelje UN, Presude Badinterove komisije, Rezolucije 1244, Ustava Srbije, protiv svih duhovnih, kulturnih, materijalnih i istorijskih činjenica koje joj idu u prilog, Briselskim diktaima Kosovo (i Metohiju) dovela do toga da je ostalo samo da dobije „stolicu“ u UN da bi postala pravno i faktički nezavisna država.

Država Srbija je posredstvom Vlada Divca, predsednika našeg Olimpijskog komiteta – američkog i državljanina i dužnika, saučestvovala u prijemu Kosova u MOK time što se nije protivila.

Srbija je glasala za prijem Kosova u Svetsku rukometnu federaciju ili se nije protivila, svejedno.

Idioti iz Kurira urlaju da su nam „Braća Rusi zaboli nož u leđa“ time što su Kosovu dozvolili da se takmiči na džudo turniru a mi sa Kosovom već igramo neke zvanične utakmice, i tek ćemo, a sebi samima, nepolitikom oko Kosova i Metohije, zaboli smo nož i u srce i u glavu.

Pripremamo teren da se cela obala jezera Gazivode preda Šiptarima što je budalaština svoje vrste, što bi bilo isto kao kad bi Rusija zauzela celokupnu obalu Kaspijskog, ili Albanija čitavu obalu Ohridskog jezera, a Ameri merkaju najbliži put do Pančićevog vrha preko Brzeće, a to je već u Srbiji bez Kosova.

Rusija nas je omela na učešću u akciji da se Kosovo primi u UNESCO i da nas Englezi kao masovne ubice upišu u svetsku knjigu srama, i sad se kao nešto drvenčimo, posle svega i na kraju svega, što je UEFA primila Kosovo u svoje članstvo.

Dosta bre više licemerja! Kako ih više nije sramota da golom pre(pro)dajom kao brane KiM? Postavili su granice prema Kosovu, kosovske vlasti ih driblaju samo tako a oni će sad kao da tuže UEFA UEFI u Lozanu.

I da smo dve nezavisne države, kako ovdašnje vlasti mogu da dopuste da Šiptari slobodno idu Srbijom putem kojim izaberu a da građani Srbije to ne mogu? Građani zapadne Srbije ne mogu u Grčku najbližim putem preko Kosovske Mitrovice i KiM, već čak preko Niša, pa autoputem u Makedoniju. Samo je ta neoprostiva činjenica dovoljna da se sa Šiptarima obustave svi razgovori i bilo kakav tranzit, a kamoli još da se vode pregovori sa njima.

Šiptari mogu preko Srbije bezbrižno i bezbedno a Srbi samo u strahu. Koliko je samo bandita i ubica iz OVK prešlo Srbijom uzduž i popreko a da još ni krv nevinih žrtava sa ruku nisu oprali, a oni na KiM hapse dementnog generala čija rodbina mora da se pravda da je rat proveo u Beogradu.

Pali smo na niske grane na svim frontovima. Čitav Balkan se sprda sa nama a ovde se neprekidno serviraju neke borbe za nešto što su odavno izgubili i predali bez ikakve borbe, nadajući se da će ih gazde ostaviti da vladaju večno. A neće!

Nikoga od Srba, ma šta da su prodali i(li) izdali nisu poštedeli pa neće i ove lažne borce protiv prijema Kosova u UEFA.

Naš narod ima odličnu poslovicu: Kad ode june (Kosovo i Metohija) nek ide i uže (UEFA i ostale gluposti).

Običan srpski seljak, pametniji od ovog današnjeg, znao je da ako june ode budzašto, zaludno mu je da zadrži uže kojim ga je vodio.

Kad smo se već odrekli Kosova i Metohije i svaki dan radimo na promociji državnosti šiptarskog Kosova, nema razloga da se zbog nepismene srpske svetine i dalje stvara iluzija borbe za Kosovo i Metohiju, jer će ona sve to progutati bez soli, kao i sve do sada.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: