Muzičko podrepašenje

Posle sporta, na redu je i muzika, kao pomoćno sredstvo za postizanje Zapadnih političkih ciljeva.

Doduše ta pesma Evrovizije odavno nije pesma. To je najniži nivo podilaženja najnižim strastima ali i instrument, jednom za promociju „žene sa bradom“ a danas kao zamena ili pojačanje sanakcija Rusiji.

Predstavnica Ukrajine odnela je pobedu na 61. izboru za „Pesmu Evrovizije“. Pobednički tekst „1994“ peva o Staljinu i njegovom progonu Tatara s Krima, kada su mnogi umrli na izbegličkom putovanju prema Aziji.

„Stranci dolaze u vaše kuće, ubijaju vas i govore da nisu krivi. Gde su vaš razum i srce? Čovečanstvo plače“, stihovi su ukrajinske pesme.Zbog nje je reagovao za odbor za medijsku politiku ruske Dume, tražeći diskvalifikaciju te pesme.

Naravno da ova Evrosong  lakrdija nema nikakve veze sa muzikom, i jasno je da joj je jedina svrha da posluži Zapadu za najprizemniji politički obračun sa Rusijom. Čavić je samo zato što je podigao tri prsta zaradio diskvalifikaciju. Doduše ukrali su mu i ono svetsko zlato a sve u duhu poštenja i časti Zapadne alijanse.

Nema stoga nikavog razloga da se bavimo Zapadnim mešetarima i njihovim namerama jer oni samo rade posao za koji su plaćeni i nema tu nikakve teorije zavere, ali moramo da izrazimo zaprepašćenje i zabrinutost što se Srbija. po ko zna koji put, trpa tamo gde joj nije mesto.

Gledaoci u Srbiji su maksimalnih 12 poena dali pobedničkoj pesmi.

Taman da je to najbolja pesma svih vremena Srbija, po nečijoj naredbi, nije smela da se spusti tako nisko. Da je dala 11 poena, pa đene, đene, ali dvanaest, u situaciji kad i malo dete zna da ovo Zapadno ruganje nema nikakve veze ni sa pesmom ni sa takmičenjem, nema nikakve potrebe da i mi „kamenujemo đavola“ jer ni ovo poltronstvo neće umilostiviti gazde duže od jednog dana.

Glasanje protiv Rusije nije zamena ni za šta. I dalje ostaje pritisak da se Rusiji uvedu sankcije, da se Rusija istera iz Srbije i ovo ružno i podaničko glasanje samo govori od dnu i blatu u kome se davimo bez ikakve ideje da se usparvimo i počnemo da živimo dostojnije bar i kao niža ljudska bića.

Uskoro će muslimani i Šiptari dobijati maksimalan broj poena od Rusije kad se budu pevale pesme o krvoločnim Srbima – monstrumima kakve svet nije video, koji su iz čista obesti ubijali goloruke civile, žene i decu naročito.

I posle se čudimo UEFA, FIFA, …, kao da sami nismo svojim nebuloznim pričama, pristancima  i postupcima primorali druge zemlje da samo verifikuju ono što smo i sami učinili. Kosovu samo fali stolica u UN ali i na tome ćemo predano raditi u vremenu koje dolazi.

Nema od nas ništa jer ne razumemo da se Zapadno čudovište ne može zadovoljiti, pogotovo ne mrvicama sa Evrosonga.

Danas ga nahranite svim i svačim i mislite da je gotovo, a ono već sutradan gladno traži kao da ništa nije jelo. Zar je to teško shvatiti ili uvek ima naivnih koji veruju da ga mogu zasititi. Ne mogu!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: