Anti NATO promoteri

Zaista je neverovatno da jedna tako moćna organizacija kao što je NATO prosto ne ume da pronađe ljude u Srbiji koji bi uspešnije od aktuelnih realizovali nameru da Srbe nauče da zaborave prošlost, a i sadašnjost, i naprasno zavole NATO.

Ti njihovi agitatori u Srbiji bi majci ogadili i rođeno dete – jedinče, a kamoli NATO. Oni Srbe tretiraju kao kretene, kao imbecile, čime samo dodatno razjaruju čak i one građane koji su spremni da dignu ruke od svega, ali to ne mogu da učine zbog srpskih promotera uterivanja srpskog stada u NATO.

U cilju poboljšanja imidža NATO u srpskom javnom mnjenju, u Beogradu je održana konferencija posvećena strategiji javnog informisanja iz serijala „Otvoreno o IPAP-u“ , pošto ekspertski tim NATO-a dolazi u Beograd da proveri kako Srbija primenjuje IPAP sporazum s Alijansom, koji je Srbija prihvatila 15. januara 2015. godine.

Konferenciju je organizovao Atlantski savet Srbije uz podršku Ambasade SAD u Beogradu i NATO Odeljenja za javnu diplomatiju. Na konferenciji su prodefilovali razni likovi, a posebnu pažnju javnosti, kao i uvek, privlače stavovi NATO agitatora iz Srbije.

Jedan od njih je Vladan Živulović, predsednik Atlantskog saveta Srbije. Nekada je u Srbiji živeo njegov prezimenjak, poznati humorista Žika Živulović Serafim, autor, recimo.  kultnog aforizma: Pre rata nismo imali ništa, i onda su došli Nemci sve nam uništili.

Vladan Živulović, nije humorista, već NATO lobista, osoba koja prima, sasvim sigurno, veliku platu, sa zadatkom da ubedi Srbe da je NATO narodni dobrotvor, da je narod u zabludi po pitanju NATO, da ne razume šta je za njega dobro a šta loše, a on je eto tu, da stvar razjasni.

Živulović kaže da su se, nakon što je predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao sporazum Srbije s organizacijom NATO za podršku i nabavku, „u određenim medijima javile dezinformacije da Srbija time gubi suverenitet, da je maltene okupirana zemlja“.

„Vrlo retko smo u medijima mogli da saznamo pravi cilj i pravi smisao tog sporazuma koji je vrlo koristan za državu Srbiju“, rekao je Živulović i dodao da je Srbija od NATO „od 2003. do danas primila 20 miliona evra donacija za uništenje ubojnih sredstava koja nemaju nikakvu svrhu i koja mogu da izazovu veliku opasnost, a za čije uništavanje mi para nemamo“.

E, baš zbog ovakvih promotera, koji narod tretiraju kao skup idiota, samo se produbljuje i učvršćuje odbojnost prema NATO. NATO koji je državi Srbiji i građanima naneo nemerljivu materijalnu i nematerijalnu štetu, donirao je 20 milona evra za 13 godina. Pa kako ga bre nije sramota?!

Jesu li pri sebi oni koji ga plaćaju, ili im je zapravo stvarna namera da Srbi nikako ne odustanu od svoje rezerve prema NATO, da se slučajno ne pomire sa sudbinom i prepuste događajima.

Na konferenciji je učestovao i direktor Radio Beograda, poznati klimoglavac i veliki borac za svoj dobar život – Milivoje Mihajlović, koji je kazao da je NATO sada „jedina brana verskom i etničkom ekstremizmu na Kosovu“.

NATO pakt, koji je, uz pomoć verskog, etničkog i kriminalnog ekstremizma, formirao džihadističku bazu na Kosovu, po Mihajloviću je brana tom višeglavom ekstremizmu! Pa zna li on šta priča ili mu je samo važno da uvali zadnjicu  u udobnu fotelju i da što duže uživa u blagodetima života zarađenog na politici okretanja kako vetar duva i preptostavci da narod ni o čemu nema pojma, da je to jedno beslovesno stado bez grama zdravog razuma.

Naravno, nema pravog skupa bez Milovih podrepaša, pa tako i predsednik Atlantskog saveza Crne Gore kaže da je podrška javnosti ulasku te zemlje u NATO počela da raste i prešla 40 odsto tek kada su se crnogorski premijer Milo Đukanović i njegovi ministri uključili u kampanju.

Vučić je danas objavio da je najponosniji čovek na svetu pošto mu je Nikolić poverio mandat za sastav vlade.

Sudeći po atlantistima malo će vremena Vučić imati da uživa u tom ponosu, pošto prvi i jedini zadatak te vlade neće biti najavljena gradnja „zlatnog doba za Srbiju i njene građane“, već otvoren angažman na popularizaciji NATO pakta, da bi se dostigla popularnost alijanse u Crnoj Gori.

To što po platama i penzijama Srbija daleko zaostaje za Crnom Gorom, i tek će, nije na dnevnom redu, sve dok se iz glasova sirotinjske i nepismene Srbije crpi legitimitet za put u EU, NATO, priznavanje nezavisnosti Kosova i dalju razgradnju Srbije.

Počeće poker otvorenim kartama, drugačije rečeno, a kakav će to rezultat da donese nema velike dileme, bar ne za one koji su videli „prosperitet“ Rumunije i Bugarske i pročitali izjavu Vesli Klarka da „alijansa neće kapitulirati ni posle napada Rusije na Varšavu nuklearnim bombama“, samo još da to shvate nesrećne vlasti koje su svoje države i svoje građane postavile kao legitimne mete u prvom nuklearnom udaru.

I, naravno, da Amerikanci shvate da bi i sami teško postradali u ovom ratu koji bi bio totalno različit od ona dva koji su im doneli prospreritet pa da konačno svetu svane i da se otvori nada da će opšte dobro prevladati zlo egoizma i sebičluka koji prete da unište život i ovu planetu pretvore u ostrvo smrti, leda, zime, radijacije, pepela, milijardi, milijardi sagorelih dolarskih novčanica i neupotrebljivih i nepotrebnih mašina za njihovo dalje štancovanje .

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: