Sramoti Masarika

Bivši čehoslovački predsednik Klement Gotvald 2005. proglašen je „najgorim Čehom“ u ispitivanju kanala ČT. Nema nikakve sumnje da će ga hrabri i časni Česi uskoro zameniti generalom Peterom Pavelom, predsednikom  Vojnog  odbora NATO pakta, pod čijim predsedavanjem je rezređena strategija odbrane od eventualne ‘ruske agresije’ u kojoj se najozbiljnije razmatraju i planovi za okupaciju Srbije!?!

General Peter Pavel, koji je prošle subote posle NATO samita u Splitu otvoreno zapretio Srbiji i Republici Srpskoj ratom zbog ‘opasnog ruskog uticaja’, u strategiji odbrane od Rusije naveo je procenu da bi za ‘neutralisanje srpske pretnje’ bilo potrebno najviše 72 sata!?!

Alal vera generale silne alijanse. Samo napred. Srbiju niste mogli da pobedite 1999. Na prevaru ste, pod firmom UN, ušli na Kosovo i Metohiju, pogazili ste Kumanovski sporazum i Rezoluciju 1244 SB UN, a sve to posle divljačkog i kriminalnog bombardovanja, posle hiljada ranjenih, ubijenih, poludelih, češki general preti Srbiji, sramoti Masarika, sramoti Čehe, i umesto da pognu glavu od sramote što se nemoćni pred hrabrom Srbijom umalo nisu raspali, sada bi, kad su u Srbiju upali preko potkupljenih DOS-ovskih skotova, kad su je razoružali, kad su prisilili srpske izdajnike da hapse one koji su NATO paktu naneli sramotu jer su bili bolji i veštiji, jer nisu mogli da pobede vojno već novcem i prevarom, još i prete jer se plaše čak i ovakve jadne Srbije, koju su razrušili, opljačkali i zatrovali.

Tragični češki general ne razume da ništa neće dobiti okupacijom Srbije, neće moći ni da joj se raduje, jer je Češka sasvim sigurno prva na meti ruskih raketa, baš zbog ovakvih militanata kao što je Pavel, i da bi mu bilo bolje. ako voli svoju zemlju i svoj narod, da ga ne gura u katastrofu zarad američkih interesa, koji su vidljivi i malom detetu ali nisu Pavelu.

Američki cilje je jasan i jednostavan: da kukavičku i potkupljenu Evropu žrtvuju sa nadom da će se sve odigrati na evropskom i ruskom prostoru, da će izginuti stotine miliona Evropljana: Čeha, Rusa, Nemaca, Francuza, …, a sve zarad toga da se spase Amerika, da ostane što više izvan svega toga, da potom  na ruševinama Evrope od Atlantika do Urala započne svoju novu obnovu i novi uspon, jer je uvek profitirala isključivo na tragediji ostatka sveta.

Od toga naravno nema ništa, jer strategija Prvog i Drugog rata u Trećem ne bi imala nikakvog značaja, što znači da  žrtva Evrope neće spasiti Ameriku, da ćemo svi nestati u ognju nuklearane katastrofe, pa i ovaj nesrećni Pavel kome, pred najavom apokalipse, pada na pamet da se bavi malom i nemoćnom Srbijom, a sve u duhu izreke da se baba češlja dok kuća gori.

Da li će Češka izaći na ulicu da protestvuje protiv krvožednosti njenog generala koji pljuje na staro prijateljstvo Male Antate, na svoje slovenske korene, na jedan hrabar i častan narod kome Česi nikada do Pavela nisu bili neprijatelji. Da izađu na ulicu zbog sebe pre svega, jer moraju da shvate da će pre Srba biti na udaru raketa ako ne urazume svoje generale koji će se kriti po unapred spremljenim pećinama da sačuvaju svoju zadnjicu od katastrofe koju namenjuju nama, i Srbima i Česima.

Ne mogu nesrećnici da shvate da čak i ako prežive i izmile iz svojih rupa da će se odmah ubiti kad shvate razmere katastrofe koju je izazvalo njihovo ludilo, a ako im ni to ne bude dovoljno, dotući će ih saznanje da im štamparija dolara, koju su sačuvali u svojim pećinama, više ničemu neće služiti, jer im je zelenašenje i štampanje dolara jedini smisao života.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: