Nemoćna država

Isprobavanje snage države pokaznom vežbom kojom je stotinak ilegalnih migranata teralo šegu sa organima ove države potpuno je uspelo, jer im je postalo jasno da i u tako malom broju raspolažu dovoljnom snagom da pariraju državi, da se pojave kao partneri koji mogu da ističu svoje zahteve, traže svoja prava koja nemaju, da se ponašaju bahato i osiono, baš onako kako im je nesposobna vlast omogućila, bez ikakve pravne ili moralne osnove.

Građani su, pak, sa svoje strane, mogli jasno da steknu sliku užasa koji će se desiti kad desetak hiljada mladih, dobro treniranih muškaraca u punoj snazi protutnji Beogradom. A da će se desiti, i to uskoro, jasno je svima koji su pratili ovo ponižavanje države od strane migratana koje je kulminiralo zahtevom da im se obezbede autobusi da se vrate u strogi centar prestonice, ni manje ni više.

I to što traže, traže sa punim pravom, jer direktor policijie tvrdi da su oni naši gosti, što nisu, jer gosti ne dolaze bez poziva i ne upadaju kriminalno u kuću, ne ponašaju se bahato, ne gaze pruženu hranu, ne pljačkaju prodavnice, ne siluju, ne bodu noževima, što je početak, jer gore stvari tek dolaze, pošto svakodnevno slušamo do besvesti ponavljane besmislice da mi nećemo dizati zidove, što stvarno i nećemo, pošto su se svi pametni već odavno ogradili, tako da reka ilegalaca i nema kuda da ode, niti može i ako hoće, osim da poput ustajale baruštine preplavi i potopi Srbiju i povuče je u smrdljivi mulj.

I hajde sve na stranu, ali da li je pri čistoj svesti onaj ko je dozvolio da se autobusi da ilegalnim migrantima vrate na plato ispred Ekonomskog fakulteta. Ko smatra da je normalno da ljudi žive na ulici, u samom centru prestonice, da tu spavaju, obavljaju toaletu, blokiraju saobraćaj, izazvivaju tuče, zastrašuju građane.

Ako je to rađeno iz neznanja ili nesvesnosti, stvar se još može i popraviti tako što se Beograd mora hitno osloboditi i upristojiti, a ako je sve ovo nečija namera zaigrao je opasnu igru, jer je sasvim sigurno da građani Srbije nikada neće dozvoliti da ih porobi bezumna pešadija liberalnih demokrata i da će se za svoju slobodu izboriti bilo da su osvajači sa oružjem ili prividno bez njega.

Potpuno je, dakle, pogrešna računica da će ovaj zli naum pretvaranja Srbije u izbeglički kamp lako proći samo zato što je zakamufliran prnjama lažne humanosti, pošto se narod uvek probudi iz narkoze i to najčešće baš onda kad se vlastodršci i njihovi strani mentori uljujkaju i pomisle da opijen spava mrtvim snom.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: