Opasni crnogorski cirkus

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je izjavio da

Nemamo nikakvih dokaza da je država Rusija u svemu ovome involvirana, ali imamo činjenice i dokaze da se radi o ruskim nacionalistima. Izraz nacionalisti koristim u negativnom obliku, a plan je bio da se Crna Gora zaustavi na njenom evroatlantskom putu, posebno da se spreči njen ulazak u NATO. To je bila početna misija“

A da „boj ne bije svijetlo oružje već boj bije srce u junaka“, možemo da se uverimo uvidom u zaplenjenu opremu terorističke organizacije, koju vode dva Rusa, opasni nacionalisti, jer kako bi inače. Oprema je ona koju koriste specijalne policijske snage, a kako one nisu snage terorista sasvim je besmislena tvrdnja da bi teroristi mogli da sruše skoro NATO državu ako im naoružanje čini

čelična žica sa žiletima koja se koristi za preprečavanje puteva, lisice, bokseri, teleskopske palice, Motorole za komunikaciju, naprtnjače, sprejevi nalik biber spreju, praćke sa metalnim kuglicama koje mogu da ubiju čoveka.

Praćkama bato moj da sruše oslonac NATO na „zapadnom Balkanu“, silu koja je Rusiji uvela sankcije!?

Ima još gas maski, cokula, gaća, čarapa. Ima i pušaka. Pedeset. Na desetak terorista po pet pušaka, pa udri po Milu. Brzometno.

Kako mora da je bolestan um koji je smislio ovu budalaštinu ali je tragedija što je u to poverovalo dosta glasača, doduše zato je i sva ta drama i izvedena, da na izbore potera sigurne glasače, a kolebljivima da kaže glasajte za vlast jer se svašta može desiti. A ljudima je mnogo svoga jada i svoje bede, još teroriste da navuku na vrat. Neka hvala!

I sad, da se zapitamo, da li sve to može da se (zlo)upotrebi, negde na nekoj drugoj strani?

Pa naravno. Izmišljeni ruski faktor je duboku involviran u američke izbore. Imajući na umu Milovu pokaznu vežbu, zar bolesnicima iz Vašingtona ne može da padne na pamet da, ako stvari loše krenu po Hilari, pohapse grupu Rusa i Srba, nacionalista, a oni kolju pogledom i dovoljno su satanizovani da, na sam pomen tih krvožednih monstruma, beslovesno Zapadno javno mnjenje može biti saterano u ćošak da glasa za Establišment. Može da se zavede opsadno stanje pod izgovorom da Rusi, a i Srbi, dolaze, i ode sva Trampova kampanja u propast.

Američki izbori odlučuju o sudbini planete. Nevolja je međutim u tome  što, naizgled stupidni postupci, mogu imati odlučujući uticaj. A od ideje da se praćkama, biber sprejom, lisicama, protezama i ulošcima sa krilcima, može srušiti NATO država, i na tom strahu naroda oteti vlast, stupidnije nema.

Ali, nisu postupci Milovih režisera stupidni u celini.Stupidni su ljudima koji imaju zdravog razuma, ali oni ioanako ne ciljaju na takve. Oni na koje on ciljaju, i uspevaju u tome, slepo veruju u ove budalaštine, i tu pomoći nema. I još mi ovde što se znamo i poznajemo. Nije lako zamisliti razmere straha i panike koji mogu da nastane manipulacijom u vezi ruskog terora na tlu Amerike.

Ostaje nada da razumni ljudi ipak neće posegnuti za nerazumnim metodama Đukanovića i njegovih poslušnika, jer bi to pre svega bilo opasno po samu Amriku, a potom za čitav svet. Ti izbori su dovoljno opasni sami po sebi, jer Establišment neće tako lako predati vlast, a drži prst na dugmetu za uništenje sveta. Nečija ludačka nada da će preživeti Armagedon može da pomuti tragove razuma, a onda zbogom svete.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: