Prepoznatljiv rukopis

Ko je ikad pomislio da se Americi može dogoditi obojena revolucija? Niko, naravno, ali oni koji to pokušavaju da izvedu neće proći onako lako, kao kad su rušili po Srbiji, Libiji, Ukrajini. Ulog je ovog puta ogroman, ali će i ceh, ako ne uspeju, biti veliki.

Vidimo da su raznorazni soroši, rotšildi, banksteri, jastrebovi, medijski moguli, osvešćene žene, homoseksualci, pedofili, lezejke, muslimani, Amnesty international udarili složno na Trampa, kao nekad, kad je njihova beogradska falanga udarala ma Miloševića.

Zar sve nije isto: Izvode djake – maloletnu decu- na ulicu, izvode studente. Mladi, lepi, obrazovani i pametni su bili za Klintonovu, kao nekad za DOS-ovsku bandu, a masni, nepismeni, krezavi neobrazovani za Trampa – kao da opisuju Miloševićevo biračko telo. Blokiraju puteve, šetaju ulicama, pale, gađaju policiju, protestvuju čuvene holivudske  zvezde i još ima samo fali Velimir Ilić, sa legenarno prostačkim butkicama Madlen Olbrajt, da rukopis zla postane istovetan.

Nevolja je u tome što batina u Vašingtonu ima dva kraja, što Tramp nije Milošević, što je ljudima dosta „političke korektnosti“, terora „različitih“,  ubijanja u ime demokratije, spoljnjeg i unitrašnjeg terora umišljene svetske vlade u senci, koja konačno mora da izađe na videlo a ne da se krije iza dece kao njihovi miljenici u Prištini.

Šta su sve spremni da urade oni, i njihovi čauši širom sveta, da čovek ne poveruje. Optužuju Trampa za populizam, a čovek samo hoće da razvije ekonomiju, jer to ume, za razliku od onih koji su vladali pričama, uništili radničku klasu Amerike, srednju klasu i ljude gurnuli u bedu, i izgubili izbore zbog toga.

Sramotni američki ambasador u Berlinu optužuje novoizabranog predsednika Trampa za izolacionizam, mada ovaj nije ni blizu preuzimanja vlasti, a on samo hoće da američki vojnici ne ginu širom sveta, da prestanu da ruše i ubijaju, hoće da pare potrošene na rat uloži u razvoj, privredu, infrastrukturu, da oživi srednju klasu, da Amerika ponovo postane ono što odavno nije: Jaka, poštovana i pravedna zemlja.  Tramp je kriv što hoće da sarađuje, umesto da ratuje, kriv je jer ima normalnu porodicu, što želi da vrati porodične vrednosti i svet spase pošasti koja preti da uništi civilzaciju kakvu smo znali.

Plaćenici i oni koje su postavili, da u njihovo ime vladaju u nekim svetskim zabitima, likovi koji pokušavaju da sruše Trampa, a možda urade i gore, u velikoj su panici. Gledali smo spot u kome se vidi poražavajuće, ali istinito, mišljenje Trampa o Milu Đukanoviću. Takvih, sličnih Milu, Trampu je pun spisak, a oni koje je plaćao Soroš, američka vlada, i ostale orzganizacije za vršenja terora nad stanovništvom zemalja koje ja Amerika okupirala i proglasila strateški važnim, a to je čitav svet, znaju da će se, poput siročića, uskoro naći na ulici, ako Tramp uspe da savlda njihove gazde i ukine im apanažu.

Da znaju šta da rade, ne znaju. Da žive, moraju, a kako to da urade kad presahnu izvori sveže štampanih dolara, nemaju nikavu ideju, pa nebuloznom pričom, po nebuloznim srpskim medijima, pod patronatom gazda, zamišljaju da su neki faktor, da će dati doprinos borbi da se ukloni Tramp, ne udubljujući se u cenu takve avanture koju će prvo platiti oni iz prvog reda, jer više nema laži nema prevare. Rukavice su skinute, krenulo se golim pesnicama, a to često zna da bude opasno i po onog koji bije, a ne samo po onoga koga biju.

O domaćim ekspertima, žabama koje su videle da se bivoli potkivaju, pa i one digle nogu da se potkuju, ne treba mnogo trošiti reči, to su nikakvi ljudu, potkupljeni, najčešće ni u svojoj porodici, ako je i imaju, nemaju nikakvog autoriteta, a kad ih gazde otpuste, vratiće se na društveno i političko dno, odakle su se i vinuli u veliku politiku i odlučivali o našim tragični sudbinama.

Evo recimo, muzičar nekog propalog orkestra, čovek koji je otvorio pregovore sa Kosovom, kaže da je

Ova pobeda iznenadila je i samog Donalda Trampa i Republikansku partiju – rekao je Stefanović, i dodao da smatra kako smo svedoci „karićizacije“ američke politike.

Nema nikakve potrebe da se ovo komentariše, jer je toliko glupo i besmisleno, da jedan čovek koji u svojoj „levici“ nema više od još dva člana, koji je samo trošio narodni novac, niko i ništa, jednom rečju, u ime koga, komentariše na ovako primitivan način izbor predsednika Amerike, da dozvoli sebi da priča o čoveku koji je svojim radom, svojim znanjem i svojim parama napravio imperiju, iza koga stoje milioni birača i nada sveta da se kataklizma može izbeći.

Nekadašnji ambasador Srbije u SAD Ivan Vujačić i Stevan Nedeljković sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu ocenili su da pobeda Donalada Trampa na američkim predsedničkim izborima  predstavlja veliko iznenađenje za sve, pošto su sve ankete ukazivale na prednost Hilari Klinton.

Dakle, oni i njihovi istomišljenici su svi. Svi oni su verovali u ankete koje su krivotvorile istinu, bile su lažne, samo sa jednim ciljem da osokole Hilarine glasače i kolebljivce da glasaju za nju, a da razočarani Trampovi birači ne izađu na glasanje. I sad, kad je nešto za njih iznenađenje, to je iznenađenje za čitav svet. Oni i njihova klika su čitav svet, kao onaj pop kad ga pitaju, kako je pope, a on zadovoljno kaže mirucka se mirucka. A kad umre popadija pop zajauka: Pomre čitav svet.

Vrhunac bezobrazluka predstavlja izjava tog tragičnog profesora Nedeljkovića, iz koga kipi nevaspitanje, neznanje, nadmenost bez ikakvog osnova, umišljenost jedne beznačajne ličnosti koja se dograbila neke koščice ispod gospodarevog stola, pa da se valjda oduži, autoritetom koga nema, dozoljava sebi da izvali ovako neverovatnu glupost

Mislim da će republikanski establišment gledati da Trampa dovede u normalne tokove politike.

Za sramnog profesora, sramnog fakulteta koji je dao počasni doktorat Majklu Volceru, velikom zagovorniku bombardovanja Srbije, Tramp, koji je protiv intervencionizma, protiv rata, za saradnju, za raspuštanje NATO pakta, nije normalan, a Klintonovi, koji su ubijali širom sveta, koji su bombardovali i ovu nesrećnu zemlju su normalni, i valjda bi Tramp trebao da se okrene ratu, rušenju i ubijanju, da postane normalan kao svi ti razbojnici koji su naneli svetu tolike žrtve, da postane normalan kao i taj tragični Nedeljković, koga ova nesrećna država plaća novcem ove sirotinje, da savetuje Trampa da se unormali i krene dalje stopama kriminalnih prethodnika. Možda da nas bombarduje. Samo da ga ovaj put ne promaše.

Sram ga bilo. I njega, i one koji ga drže da studente uči sluganskoj politici.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: