Kosturi iz ormana

Arkan, Majmun, Budala, Šljuka, Bagzi, Šiptar, Kum, ubijeni gardisti, Đinđić, Šešelj, Čović, Legija, Jeremić, Kroford, Mihajlović, Ceca, Sloba, Marko,  …, sve su karte na stolu a vešte ruke ih mešaju da mogu i zavezanih očiji narodu da kažu koja je izvučena.

Odnekud je stigla naredba za ovo masovno vađenje „kostura“ iz ormana, živih i mrtvih aktera događaja s kraja devedesetih i početka novog milenijuma. Glavna mirođija je, kao i uvek, Kurir, a kad taj dezinformer nešto zagrize retko će ko ostati čist, ako je to kome i potrebno, ako je to uopšte i neka vrlina u ovom propalom svetu.

Presudne su politička volja da se nešto otkrije ili sakrije, i politička pozadina, koja se zamagljuje lokalnim lutkama na koncu, koje su naravno upletene u sve to, jer neće valjda neko iz Londona ili Vašingtona da ubija po belosvetskim vukojebinama, izuzev ako žrtva nije suviše visoko pozicionirana, pa lokalci služe samo kao maska da veći pucač od njih, sa stopostotnom sigurnošću, obavi prljavi posao.

Moguće je i da poražena liberalna političko, tajkunsko, medijska kamarila pokušava da zatrpa krvave tragove koje je ostavila širom planete, kojih je isuviše, dok ne oforme svoj komitet (Soroševu, Gejtsovu, Cukerbergovu ,… „Mrežu za proveru činjenica“ – IFCN) za propisivanje istina,  koje će države morati da ugrade u svoje zakone, u kojima će pisati ko je koga ubio, masakrirao, ko je ubica a ko zločinac, ko je dobar a ko loš, a sve drugo će podlegati žestokim kaznama, naravno, dok se narodi sveta ne podignu i ne razruše tvorevine i tvorce nerazuma, i ne pocepaju pravila kojima klike „istinom“, umesto lancima, drže svet u pokornosti.

Peti oktobar nije došao tek tako. Čitava godina, ili više, utrošena je na pripremu terena, jer nije bilo lako urušiti državu koju nisu mogli da poraze na bojnom polju. Režim je trebalo dehumanizovati, demonizovati, da se sam od sebe uruši u jamu koja je bila pripremljena.

Kao najdelotvornija su se pokazala ubistva tokom i posle 2000., koja ni do danas nisu razrešena, a pitanje je zašto?

Zašto su DOS-ovci i njihove Zapadne gazde štitile Miloševića – ako je on bio masovni ubica, kako su ga prikazali, i ako je pokrao izbore – kako su tvrdili, zašto glasove nisu javno prebrojali nego su ih odmah zapalili, da se ne bi utvrdilo da su lagali.

Zapad je lagao, kao i uvek, a sada, po modelu „drž te lopova“, pokreće kampanju Fake news.  Oni, doktori laži, obmane, manipulacije, licemerja i pokvarenosti, hoće da udare pečat na istinu. I da sude svima koji je ne prihvate. Kao što se to počelo zakonski definisanim istinama po balkanskim nedođijama.

Đinđića je na vlast doveo Zapad i ništa se posle 5. oktobra u Srbiji nije desilo bez blagoslova. Naravno da su angažovali i domaću jeftinu i izdajničku radnu snagu ali su tehologiju i planere dovodili sa sobom. Tako da ovo jadno fokusiranje na domaće aktere i kriminalizacija Đinđića, koju vrše njegovi vrli prijatelji, i koja služi samo za obračune među političkim lutkama koje vise na koncu nad ambisom Zapadnih trbuhozboraca, ali i da Zapad obriše svoje krvave ruke o ove domaće krpe.

Evidentan je ovih dana pokušaj optuživanja Rusa za ratne zločine u Alepu, a to se poprilično perfidno radi tako što se uz Alep pominje i Srebrenica, tako da zaglupljeno javno mnjenje Zapada, koje je operisano od razmišljanja i zaključivanja, lako može da se doseti sa su Rusi u Siriji počinili genocid.

Mala je verovatnoća da Rusi nemaju nikakvih informacija o Srebrenici ili ubistvu Đinđića, tako da je realna nada da će, bar povodom perfidnih pokušaja da budu optuženi za ratne zločine genocida po srpskoj matrici, otvoriti arhive i svetu prikazati šta se desilo u ova dva važna događaja koji na težak način obeležavaju  srpsku istoriju.

Zar će Rusija pristati da Soroš,Gejts, Cukerberg i ostali milijarderi i medijski magnati stavljaju pečat na istinu? Zar Putinu još odavno nije prećeno Haškim sudom, zar zaista ne vidi da bi on u Hagu bio kruna njihove karijere? Može li Rusija bar da osnuje svoju „Međunarodnu mrežu za proveru činjenica“ i oformi kancelarije za nadzor nepoćudnih širom sveta?

Rusija neće pobediti ako skrši otpor u Siriji. Rusija samo može da pobedi ako istinu iznese na svetlo dana, jer se aveti tame svetlosti plaše gore nego đavo krsta.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: