Samo da nisu migranti

Merkel je na konferenciji za novinare istakla da će biti „naročito odvratno“ ukoliko se ispostavi da je napadač bio tražilac azila i uvreda svim onima koji su pomagali izbeglicama i onima kojima treba zaštita Nemačke.

Zato bi bilo dobro da je u sve to upleten neko opštepoznat po zlu, ali da nije ilegalni migrant i islamski fanatik. I gle čuda osumnjičeni Tunižanin je ostavio lična dokumenta na licu mesta (sve sa telefonom i posetnicom?) a stanovao je jedno vreme, kod koga drugog nego kod Srbina. Ko je bolji da skrene pažnju sa neodgovorne nemačke politike nego Srbin.

I brže bolje nemačka policija sumnja da je Boban S. (36), Srbin iz Nemačke, povezan sa terorističkim napadom na berlinskom sajmu.

Nemački mediji, citirajući izvore iz policije, navode da je ubica iz Berlina, Tunišanin Anis A. neko vreme živeo kao podstanar kod Bobana S. koji je u to vreme regrutovao džihadiste u Dortmundu. Boban S. je uhapšen u novembru, kada je priznao da je pripadnik Islamske države.

E sad zamislite nemačku budalaštinu: Srbin pripadnik Islamske države. A Srbin nikad ne može da bude pripadnik Islamske države. Pripadnik ID je islamski fanatik, džihadista, a među njima nema Srba. Ako je neki izrod bio Srbin, samim pristupom ID on to više nije.

Ako je pak reč o Šiptarima, Romima i(li) muslimanima, oni ni sami sebe ne smatraju čak ni građanima Srbije a kamoli Srbima. Kad Nemci komadaju i satanizuju Srbiju, čak i Rome proglašavaju za Albance, i nikada nisu rekli da su to Srbi.  Devedesetih su svi listom bili jadni Albanci koje progoni surovi diktator Milošević. Čim, međutim, urade nešto loše, ili bi bilo dobro da ih umešaju u nešto loše, oni postaju Srbi. I sad taj glupavi svet ponovo satanizuje srpski narod koji sa krvavim učenicima Zapada nema nikakve veze. Ima samo kao žrtva džihadista koje je na Balkanu instalirala Zapadna pokvarenost.

Naravno da nema veze na šta će ovo kasnije da izađe, i da li ćemo saznati koja to Srbenda regrutuje džihadiste, bitno je samo da u prvim danima Merkelova skrene pažnju sa migranata i svoje pogubne politike, a od Srbina za tu rabotu boljeg nema.

Nemačkoj bi bilo bolje da se suoči sa pogubnom politikom koja je uzdrmala Evropu, jer ubacivanje Srba u sve to ništa neće rešiti. Sledeći teroristički akti će biti stravičniji i žešći, džihadisti će povesti rat na tlu Evrope, a onda im ni zloupotreba Srba neće pomoći. Ni njima, ni nama.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: