Ipak se okreće

U danima kad su se u Americi događale tektonske političke promene razni „poznavaoci“ prilika papagajski su ponavljali da se Trampovim izborom ništa neće promeniti, da se, pogotovo, američka spoljna politika neće menjati, da će oni, jednom rečju, i dalje prodavati maglu za skupe pare, i terorisati čitav svet u ime liberalno-demokratskih vrednosti i ostalih floskula za dodatno zaglupljivanje poprilično zaglupljenih masa.

Povodom zločina u Berlinu oglasio se Tramp i istakao da je bio u pravu tokom kapanje, čime je nagovestio oštru borbu protiv ID i ostalih islamskih fanatika širom sveta, a to znaći i u FBiH, Raškoj, Kosovu i Metohiji.

DŽon Šindler pukovnik NSA (poznate američke bezbednosne agencije), u knjizi „Rat u Bosni i terorizam“, napisao da je Bil Klinton uz pomoć Pentagona forsirano napravio dve nove islamske države – FBiH i Kosovo, uprkos analizama terenskih agenata NSA i Stejt departmenta da je to direktna opasnost za Evropu.

Na žalost, realnost je da određene moćne strukture iz SAD i danas „hrane“ džihadiste na ovim prostorima, u centrima za obuku, na način na koji su u Siriji i stvorili „Islamsku državu“ i da sve čine da ometu Trampovo preuzimanje vlasti, u tesnom sadejstvu sa najmonstruoznijim džihadistima.

Ukoliko fizički ne uklone Trampa, crno se piše džihadistima i njihovim američkim zaštitnicima. Svima je poznato da su se Srbi borili protiv islamskih fanatika koje je podržavala Amerika i njene evrposke prišipetlje. Alijin odred „El mudžahedin“, banda ubica koja je Srbima sekla glave i činila nejbestijalnije i najbolesnije zločine sažetak je surove priče o ID i islamskim fanaticima.

I naravno, Srbe koji su se suprostavili teroru, fanatizmu, zlu koje preti Evropi, sluganski američki i evropski mediji, potkupljeni političari, amoralni filozofi, satanizovali su do ništavila. Bombardovali su, sudili, hapsili, ubijali, prebijali, sve u ime suludog projekta poništavanja Evrope i evropskih vrednosti, i dovođenja hordi fundamentalista sa Istoka, sa ciljem da islamizuju Evropu, opustoše je, i pretvore u prostor potpune nesigurnosti, ratova, zločina, bolesti i gladi.

Da će stvar da se promeni veoma radikalno postaje savršeno jasno čitanjem današnje vesti da je Dodik, predsednik jednog entiteta u „državi“ BiH, pozvan na inaguraciju Donalda Trampa.

Skrivena kamera? Izgleda da nije.

Poruka je dalekosežna i nagoveštava neverovatan obrt na Balkanu, Obećava da ćemo saznati istinu, da će notorne zločince sa muslimanske, hrvatske i šiptarske strane konačno stići zaslužena kazna. Da će oni koji i dan danas podstiču zlo i satanizuju Srbe i srpski narod na nogama poneti bukagije, da će zasluženom kaznom platiti huškanje na rat i služenje zločinačkom islamskom fundamentalizmu.

Sasvim je sigurno da su sluge američkih liberala na (zapadnom) Balkanu u panici, da su pozeleneli od besa i zlobe, zapanjeni da se ruši kula međunarodne laži u čije temelje je ugrađena srpska nesreća. Nisu ni pod razno računali na poraz krvave Killary. Čitav ulog su stavili na pogrešnu kartu i šamarčina koju su danas dobili, pozivom Dodiku, samo je početak onoga što će platiti za zlo u koje su gurnuli Balkan za račun krvožednih ubica sa reke Potomak.

Nama ostaje da držimo pesnice, da ranjena zver ne posegne za krajnjim sredstvom, te da će Tramova uverenost, hrabrost,  energija i rešenost za korenitim promenama zbrisati sa lica zemlje neokonzervativno-neoliberalnu simulaciju života, koju je nametnula poražena vašingtonska banda, da će se stare, proverene vrednosti osloboditi iz kandži neoliberalnog ludila, političkih korektnosti, prava različitih, terora manjina svih vrsta, da će se Amerika vratiti na puteve slave i poštovanja, da će svet postati jedno pristojno mesto za život.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: