Upotreba Rusije

Sa žaljenjem se može konstatovati da vodeća svetska demokratija pokazuje krajnje neobično ponašanje: Obama, čovek bez ikakvog kredibiliteta, dobio je zadatak da, po svaku cenu, bar veže ruke budućem predsedniku, ako, na neki način, ne uspe da spreči njegovu inaguraciju.

Pokušali su da nametnu zabranu letenja u Siriji, što je ludilo svoje vrste.

Obnovili su snadbevanje islamskih razbojnika oružjem i municijom.

U svoj svojoj nemoći proterali su tridesetak ruskih diplomata, sve sa porodicama, sprečavajući time čak i decu da nastave školovanje i druženje sa vršnjacima, što bi bilo nedostojno i infantilno i u kamenom dobu a kamoli u bastionu slobode i demokratije, za šta se neoliberalna i neokonzervativna, intervencionostička i globalistička, Amerika lažno izdaje.

Koliko je Obamina Amerika nisko pala vidi se i po tome što je Dodiku uskratila vizu u cilju da ga onemogući da prisustvuje inaguraciji. Jedna velika Amerika, jednom malom Dodiku. Bedno.

Naročito su podigli buku oko ruskog uticaja na američke izbore u korist Trampa, a jedino su Klintonova i njena medijsko-tajkunsko-politička kamarila igrali na pogubne efekte ruskog faktora, računajući da će ta pokvarena igra biti dovoljna da opet zgrabe vlast i svet odvedu na put bez povratka.

Taktika je bila jasna: Klintonova će dobiti glasove plašenjem birača Rusijom sa jedne strane, a sa druge širiće glasove da Kremlj stoji iza Trampa i da ga na taj način dezavuiše u biračkom telu, da ga tim dvostrano zloupotrebljenim ruskim faktrom, kao „micom trakalicom“ porazi do nogu.

Međutim, te zlikovce koji su rušili i ubijali širom sveta porazila je jedna normalna Amerika, koja namerava da sruši tu lažnu kulu slobode i demokratije, zapravo leglo perverzije, licemerja i zločina.

Umesto da sakriju bruku da su navodno hakovani, oni što se hvale da imaju perfektne sisteme zaštite, oni koji propisuju svetske protokole i standarde (NIST) i mogu da prisluškuju koga hoće i gde hoće, jer imaju svemoćnu NSA, pokazali  su javno da su bezbednosno šuplji kao švajcarski sir, po sopstvenom priznanju.

Potpuno je, međutim, lažna tvrdnja da vlast – koja drži prst na dugmetu uništenja sveta, nije u stanju da zaštiti svoje poverljive informacije, i da, šta više, čak od svojih protivnika očekuje da budu obzirni i ne koriste njihove slabosti, što je glupost svoje vrste.

Da li je moguće da su se ozbiljni ljudi, kakvi bi trebalo da budu oni koji raspolažu tako ubitačnim oružjem, bacili u takvu kuknjavu da ih nemilosrdi Rusi tako nefer hakerišu, a kad oni to isto, što pripisuju Rusima, bezobzirno rade širom sveta, to je i fer i normalno, jer su oni valjda nešto posebno, a ne ljudi kao svi drugi.

Ostalo je još malo vremena do inaguracije ali i to je mnogo sobzirom da su poraženi izgubili i glavu i kompas, i ko zna šta im sve može pasti na pamet da urade jer bez vlasti i terora nad celim svetom život im ne znači mnogo.

Tu, međutim, leži glavna opasnost ali je snažna i nada da će normalna Amerika uspeti da preuzme vlast, da očisti gubu iz torine i vrati ono vreme kada je bila uzor i nada sveta.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: