I nad islamistom ima islamista

Manje tragičan, ali desio se već drugi oružani napad u Istanbulu. Ako je tačno da je u prvom napadu ubica uzviknuo Alahu akbar, to samo znači da Erdoganov islamizam nije ni približno ono što su očekivali islamski fanatici.

Erdogan je poslužio samo da se pusti duh iz boce, da se poruše Ataturkovi spomenici i sekularna država, a kada se to uradilo, oslobođeni duh krvožednog islamskog fundamentalizma, više se ni na koji način ne može vratiti bocu u kojoj je bio zarobljen. Tako da je ovo što se dešava Evropi i Turskoj samo zelenaška kamata za ulog razbijanja SFRJ, severne Afrike, potpale i rušenja Bliskog i Srednjeg Istoka.

Amerika je nameraval da u Bosni napravi lice humanog islama, jedan izlog na osnovu koga bi svet poverovalo da postoji njegova umivena verzije, da postoji islam koji živi u miru sa „nevernicima“, što je možda nekada bilo moguće, dok se islamisti nisu obučili i osnažili.

Sada je, međutim, stvoreno stanje neprekidnog rata u kome ne postoje linije fronta, u kome napadač i žrtva može da bude svako, i vodiće se do konačne pobede, što znači da teško da imamo ikakve šanse, sobzirom na fanatizam, bezobzirnost i dimezije do kojih je zver terorizma narasla.

Nažalost, da bi ostvario svoje opasne namere, Zapad je, udružen sa Turskom i orjentalnim despotijama Bliskog Istoka, organizovao, obučavao i naoružavao bande islamskih terorista koje su po Bosni i Kosovu Srbima sekle glave, a one koje nisu stigle, perfidni i pokvareni Zapad je hapsio i sudio u Hagu.

Zapad je Srbiju i Srbe satanizovao samo zato što su suprostavili toj suludoj nameri klike sa reke Potomak, i što su usput spasavali živu glavu bežeći pred koljačima koje su Zapadni političari i Zapadni mediji proglašavali za nevine žrtve srpskih zlikovaca, koji iz čista mira ili neke opasne ideologije proganjaju i ubijaju jadne Šiptare, muslimane, Bošnjake ili koga sve već, ali istina je potpuno drugačija, i sa padom vašingtonske klike možda se rađa nada da će se zločinački projekat neokozervativaca i neoliberala razotkriti do kraja, i da će surove egzekutore stići zaslužena kazna.

Naročito se bila pomamila Turska. Malo joj bilo haosa koji je izazvala u susedstvu, nego se bacila na Bosnu, u kojoj je Davutoglu osmansko doba dizao u nebo, a polupismeni fanatici već oštrili kolje na koje će da nabijaju raju kad pobedi osmanski duh, što i priliči njegovoj teoriji i praksi.

Turska je uložila veliki napor da otme Kosovo, prva je priznala nezavisnost a Erdogan o Kosovu govori, maltene, kao o srcu Turske. Razgaćio se do balčaka, nije znao kolliko mu je dosta, a tek je sada shvata da ni sa Turskom ne zna šta će i dokle će, a kamoli da sanja carstvo i raspiruje osmanski duh nad Balkanom.

Opšte je poznato da su se muslimani iz Bosne, sa Kosova i Raške oblasti veoma istakli u zločinima nad civilima i vojnicima regularne sirijske armije, i da, kao dobro utrenirani i surovi povratnici mogu destabilizovati, ne samo Balkan, već i Evropu, koja im je pravi cilj, što je i pravedno, sobzirom da su islamističkom zlu, baš evropske vlade, satanizovanjem Srba i Srbije, utabale put i pokazale smer.

Ostaje nada da će Tramp početi da povlači poteze koji će suzbiti islamski terorizam, da će sarađivati sa Rusijom na tom planu, i da će, ako se želi bilo kakav uspeh po tom pitanju, razmontirati muslimansku dominaciju i teror nad Srbima u Bosni, očistiti Kosovo od terorista, od dna do vrha kriminalne piramide, i u saglasnosti sa Rezolucijom 1244, uz međunarodnu pomoć, vratiti Kosovo tamo gde je pripadalo pre kriminalnog i divljačkog napada Zapadnih zemalja na Srbiju.

Ukoliko se Bosna ne oslobodi duha i stanja „Islamske deklaracije“ i muslimanski zlikovci od dna do vrha ne privedu pravdi, borba protiv islamskog  fundamentalizma i terorizma neće imati uspeha.

Isto naravno važi i za kriminalnu-narko državu Kosovo, rezervoar zlikovaca spremnih na sve. Uslov svih uslova je da ceh, pre svih, plate oni u Americi i Evropi koji su ih stvorili, obučili i instrumentalizovali za ostvarenje suludih cijleva vrhuški vojno-industrijskog komleksa, medijskih mogula, bankara i kriminalizovanih političara, zamaskiranih lažnim ideologijama i providnim floskulama.

Tramp, za sada, bije zmiju u glavu. Da li će uspeti? Ostaje nam da verujemo da hoće, jer izbora nemamo.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: