Čik još jednom

Siledžija na ulici šamara nekog čoveka a jedan iz gomile posmatrača ga brani preteći siledžiji: Čik ga udari još jednom, na šta on opet odvali čoveku žestok šamar. Glas iz publike ponovo zapreti siledžiji, ovaj opet udari i posle nekoliko takvih odbrana nesrećnik zavapi: Aman čoveče nemoj me više braniti.

Tako i Dačić, svaki put kad Šiptari povuku neki potez na liniji stogodišnjih planova „Prizrenske lige“, zapreti da Srbija više neće trpeti provociranje Albanaca, kako on zove Šiptare sa KiM ( inače oni Srbe na KiM ne zovu Srbima već Kosovarima, kao što ih muslimani u Bosni nazivaju Bošnjacima), a oni malo malo pa srpskim vlastima zalepe šamarčinu, kao u onoj priči, samo niko Dačiću da kaže aman čoveče nemoj više braniti Srbiju.

Zaista običan seljak ne bi trpeo bruku koju srpski vlastodršci svakodnevno podnose sa nadom da će ispunjavanjem svakog zahteva propalih EU činovnika i njihove klijentele sa Kosova ostati večito na vlasti, a neće. Zar to ne vide?!

Mimo Povelje UN, mimo presude Badinterove komisije, Rezolucije 1244 i Ustava Srbije, dakle mimo domaćeg i međunarodnog prava, Srbija je omogućila Šiptarima da na KiM formiraju drugu šiptarsku državu na Balkanu i sada se kao čude što to nije dovoljno, a nije, jer su Šiptari odavno ispostavili zahteve oko „istočnog Kosova“ i ne samo to, nego ćemo o trošku srpske siroptinje graditi i put Drač-Priština – Niš- Crno more, pod izgovorom da je to prirodni izlaz na Jadran, a ni preko Kosova ne možemo da prođemo a kamoli još preko Albanije.

Za neuke srpske političare poučno bi bilo da razumeju da Šiptari više od sto godina vode istu politiku, da potkupljuju sve redom od Beograda do Vašingtona, da priprete kad treba, uglavnom cilj im je da stvore „prirodnu Albaniju“ ili veliku, kako je mi krstimo, a ona se ne zadržava samo kod Preševa nego im je Niš krajnji cilj, u čemu im ova jadna država svesrdno pomaže pod izgovoroma da su Šiptari sa Kosova državljani Srbije i da imaju pravo da kupuju nekretnine na čitavoj njenoj teritoriji, a nemaju dok se ne vrate i državno pravni sistem Srbije i zlikovci ne budu izvedeni pred sud.

Sreća je naravno što će Tramp, ako od udružene bande uspe i da preuzme vlast, gvozdenom metlom počistiti islamiste, narko bande, trgovce organima i sve one koji su po Americi kupovali političare i Ameriku upregli u kola stvaranja islamskih i narko baza u regionu.

Vlast mora da shvati da više niko u Srbiji ne pada u nesvest na pet nula za Srbiju, dam ili ne dam Gazivode, ili da Srbija neće trpeti provokacije, i da bi pametnije bilo da odustanu od politike koja očito samo raspiruje apetite suseda jer Dačićevo i svako drugo pucanje iz prazne srpske puške označava nemoć i nesposobnost, a kad predator oseti nemoć žrtve spasa joj nema.

Ako nemaju nikakvu drugu ideju osim slepog poslušništva EU komesarima i propaloj politici Klintonovih, Bajdena, Merkelove,.., zašto bar ne ćute, nego se brukaju i prse silom koja ne postoji, umišljaju da se to ne vidi, a nemamo čak ni smokvin list da sakrijemo sramotu i golotinju.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: