Šta to radi Srbija

Kao što vuk mokraćomm obeleži svoju teritoriju, tako je i Edi Rama, pošto je njegov brat prosuo kofu fekalija nad Beogradom, zapišao granice velike Albanije, trijumfalnom vožnjom od Preševa do Tirane.

Stvaranje te severne granice velike Albanije overio je na zasedanju albanske vlade u Nišu, gradu na koji otvoreno pretenduju, što znaju svi osim naših vlasti.

Albanija je neprijateljska zemlja koja nas je, sa trupama NATO pakta, napala 1999. Naoružavala je i podsticala bande Hašima Tačija i najodgovornija je za sve zločine koje je UČK počinila nad srpskim vojnicima, civilima i neposlušnim Albancima, što je u svojoj knjizi opisao Haradinaj.

Albanija je otela Kosovo, priznala ga kao državu, mimo našeg Ustava, mimo presude Badinterove komisije i Rezolucije 1244 SB UN, samo zato što je kliki sa reke Potomak bilo potrebno kosovsko bogatstvo i krvavi dolari.

Predsednik i premijer Srbije ne mogu ni da pomisle da privire na Kosovo, ako im to ne odobri Hašim Tači, ali zato predsednik Albanije Nišani može da dođe u utorak, u Srbiju, na poziv predsednika opštine Bujanovac, bez kontakta sa zvaničnim Beogradom, mimo svih protokola i zdravog razuma.

Šešelj, u međuvremenu, u intervjuu Kuriru tvrdi da je Zapad otpisao Vučića i da čak žele da ga vide mrtvog.

Ako zna da je pod Zapadnim diktatom smanjio plate i penzije, enormno zadužio Srbiju kod međunarodnih lihvara, potpisao sporazum sa NATO paktom, potpisao Briselski sporazum, integrisao područje severno od reke Ibar u kosovsku državu, omogućio Kosovu mnoge druge prerogative državnosti, najavio put Priština -Niš o našem trošku, svesno, ili nesvesno, se uključio u Zapadni projekat gradnje velike Albanije, kad je sve učinio što su mu tražili, može li bar sada, ako je stvar zaista takva kako kaže Šešelj, da vrati Nišanija sa graničnog prelaza, da mu vrati samo jednu šamarčinu od bezbroj primljenih, i pokaže da Srbija nije kuća udovička.

Ma kakvi udovička kuća. Samohrana udovica nikada ne bi dozvolila da sa njenom imovinom siledžije  postupaju onako kako Zapad postupa sa Srbijom, već bi uzela motku i najurila lupeže.

Slepim sleđenjem Zapadne politike Vučić je u velikoj meri izgubio poverenje građana, tako da je osim njima, napravio štetu i sebi, i od gotovog napravio veresiju. Građani su u velikoj bedi, a to premijer i da hoće ne može da shvati, jer je suviše daleko od tragične srpske stvarnosti.

Svi njegovi prethodnici su takođe mislili da će nadmudriti Zapad, ne razumevajući da je knjiga naše nesreće odavno napisana, da oni samo čitaju gotov scenario, a u njemu nema ispravke, niti piše da neko iz Beograda može da nadmudri tu mašineriju.

Svaki sledeći, koga Zapad bude postavio na mesto predsednika ili premijera, umisliće isto, i nećemo imati sreće dok kandidati za vođenje Srbije to ne shvate, dok im ne dođe u glavu da će i sa njima, kao i sa njihovim tragičnim prethodnicima, Zapad uraditi, stavrno ili politčki, upravo ono što kaže Šešelj, da će jednom za svagda svi shvatiti, i pozicija i opozicija, da će im se tikve koje sade sa Zapadnim đavolom, pre ili kasnije, obiti o glavu.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: