Promena politike

Kad je Donald Tramp izabran za predsednika, američki ambasadori u Beogradu, Prištini i Sarajevu  graknuli su u jedan glas da se u politici prema Balkanu ništa neće menjati, da će oni i dalje ostati zapadnobalkanski gospodari života i smrti, da će smisliti neki biznis za sebe i da će i dalje, osiono i bahato, sprovoditi antisrpsku politiku zločinačke, poražene klike sa reke Potomak.

Nisu razumeli, ili su mislili da će se zabijanjem glave u pesak zaštiti nadolazeće oluje koja je po njima trebala da potraje dok se Tramp ne izduva, u šta su čvrsto verovali.

Nisu shvatili, ni oni, ni NATO, ni Merkel, ni Oland, da se stvari nepovratno menjaju, glupo i slepo su verovali da će nova administracija da prihvati zatečeno stanje ne terenu, i time sama sebi iskopa grob pokrivanjem zlikovačke politike, sa kojom se u Americi hvata za gušu na metar od građanskog rata.

Samo je lud čovek mogao da poveruje da će Tramp da zadrži istu politiku prema Bosni i Kosovu, dvema državama koje su stvorile paralelne strukture američke obaveštajne zajednice koja Trampu radi o glavi.

Bosna i Kosovo su dragoceni primeri  i važni argumenti kojima Tramp udruženo, neoliberalno i nekonzervativno, Klintonovsko-Bušovsko zlo, može da tuče direktno u glavu, i tu šansu ne može i ne sme propustiti, jer se radi o biti ili ne biti.

Razmoniranje te dve kriminalne tvorevine, Alijine ID Bosne i narko-mafijaške države Kosovo, privatnih prćija angloameričkih trgovaca smrću, veoma je važna karika Trampove politike, i ona se mora vršiti pažljivo, jer je šteta koju su Klintonisti napravili, po svim osnovama, ogromna, i da Amerika mora da je plati, otišla bi u finansijski i moralni bankrot, te se zato malim ali ubojitim koracima počinje sa razvaljivanjem te dve divlje gradnje na Balkanu.

Naravno, niko i ne sumnja da je Klintonovsko-Soroševska klika, udružena sa nesrećnom Mogerini, pokušala da razbije Makedoniju rušeći sporazum Makedonaca i Albanaca, da Trampa takođe stavi pred svršn čin i time ga potpuno onesposobi da uradi što je naumio, da ga zarobe i vežu u lance propale globalističe politike.

Sjedinjene Američke Države i NATO oštro su danas reagovali na najavu kosovskih vlasti o formiranju oružanih snaga Kosova.

I Stoltenberg i američka ambasada, saveznici, okrenuli su ploču, i kao da do juče nisu pričali sasvim suprotno, danas upozoravaju

Preneo sam im ozbiljna uznemirenja saveznika iz NATO o poslednjem predlogu vlasti na Kosovu za transformaciju BSK u oružane snage Kosova bez izmena Ustava. Jasno sam stavio do znanja da su jednostrani koraci kao što su ovi beskorisni i pozivam vlasti Kosova da budu u bliskom kontaktu s Beogradom“, rekao je Stoltenberg u Briselu

Nažalost službeni Beograd je dugo lutao, podržao Klintonovu, sa Ramom pravio veliku Albaniju i gotovo zaokružio državnost Kosova, tako da ovo priheftavanje za promenu američke politike na Balkanu više liči na želju da se spase brodoloma dosadašnje politike nego na nešto na čemu se ona temeljila.

Jasno je naravno da će svi pobornici kriminalne politike klike sa reke Potomak morati da odstupe pre ili kasnije, jer se radi o tektonskim i dubinskim promenama globalne politike koja će sasvim sigurno odbaciti sve konvertite i preletače iz interesa sopsvenog opstanka, jer je svesna da samo potpunom demontažom kulisa zla može da pobedi.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: