Čanak -paradigma srpske sramote

U vreme kad su strani agenti pripremali smaknuće naivnog Slobodana Miloševića, jedan od glavnih jurišnika-Nenad Čanak je rekao: Tu, tu ćemo ga obesiti, na Terazijama.

Zašto je Milošević bio naivan? Pa zato što je svu tu plaćenu fukaru trebao da postavi na Horgošu na graničnu liniju i motkom protera u Mađarsku, ali zbog straha da će biti optužen da krši ljudska prava, dozvolio je da mu javno pret i time oslabi snage koj su ga podržavale, tako da im potom nije bilo teško da ga uhapse, i kao vreću krompira izruče u Haški kazamat, iako je dobio 1.830.000 glasova.

Kada su okupatori instalirali na vlast DOS-ovsku bagru, Nenad Čanak je postavljen za predsednika Skupštine AP Vojvodine, i u prvu zvaničnu posetu je otišao srbožderu Stjepanu Mesiću, onom što je rekao da Srbi od Hrvatske mogu da odnesu samo onu prašinu koju nose na opancima, predsedniku SFRJ koji je radeći nečiji domaći zadatak, slavodobitno, u hrvatskom Saboru obznanio da ga je izvršio, da SFRJ više ne postoji, zašta bi u normalnoj zemlji bio streljan na licu mesta.

I dobro je što nije, ali je loše što ne nosi bukagije na nogama, jer ne samo da je izdao zemlju kojoj se zakleo na vernost i da će je braniti, nego je opalio startni pucanj za početak rata u kome su pale desetine hiljada ljudi, dok su milioni zavijeni u očaj i bedu.

Eto kome je Čanak otišao u prvu posetu, po instrukcije, naravno, jer i vrapci znaju da Hrvatska pretenduje na dobar deo Vojvodine.

Kum mu je bio narkodiler i kriminalac Opačić, koji je ubijen na „odsustvu“, a poznat je i kao razvratnik i siledžija koji je bezdušno isprebijao čoveka a da za to nedelo nije otišao u zatvor.

Ovo je kratki CV kandidata za predsednika Srbije, a u programu mu stoji da će priznati nezavisno Kosovo, a to će da uradi zato jer je „Kosovo izgubljeno ratom

Ovo je rečenica zbog koje je potrebno znati CV ove vreće sala, jer je to samo jedna od njegovih bestijalnih laži.

Kosovo nije izgubljeno ratom jer je ono po Kumanovskom sporazumu i Rezoluciji 1244 SB UN, suštinska autonomija u okviru suverene i teritorijalno celovite Srbije.

To što je Amerika sa svojim lakejima pogazila te važne akte međunarodnog prava ne znači da je Kosovo izgubljeno, niti to što su domaće vlasti pritisnute ucenama napravile granične prelaze i priznale mnoge elemente državnosti kriminalne CIA divlje gradnje na Balkanu, jer je sve postignuto pritiscima, pretnjama i ucenama, protivno domaćem i međunarodnom pravu, što je pred svakim seoskim sudom ništavno.

Dakle Čankova nebuloza da smo Kosovo izgubili ratom je čista nebuloza, jer ga nisu ratom osvojili Šiptari nego Amerikanci i saveznici, ali ne vojnički, neko prevarom, preobučeni u uniforme sramnih Ujedinjenih nacija poznatih kao KFOR i jedino su mogli da ga pripoje Americi, Engleskoj, Nemačkoj ili Francuskoj, a nikao da Šiptarima prave i daruju državu i time sramote i sebe i svoje narode jer su pristali da ih narkobanda potkupi u unajmi da gube obraz za krvave pare.

Svako normalan zna da je NATO pokušao da vojnički zauzme Kosovo, ali nije uspeo, dakle Kosovo nije izgubljeno ratom, izgubljeno je privremeno, sramotnom prevarom Zapadnih sila, a to Šiptarima nikakvog dobra neće doneti, kao ni Balkanu uostalom.

Čanak je pljunuo na Košare i kosti dečaka koji su pali u odbrani otadžbine, koji su golim grudima zaustavili bestijalne NATO trupe, i vreme je da javni tužilac zaustavi to Čnkovo prostačko omalovažavanje heroja, kad i same njegove gazde znaju istinu, ali im dobro dodje da sakriju sramotu što takva armada nije imala vojničke smelosti da udari na takve gorostase, pa pušta „kerove“ da laju i zapišavaju im kosti.

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: