Dimna zavesa

Čim nešto treba da se desi na štetu Srbije, Vučić baci dimnu bombu da to privremeno sakrije, dok prođe prvi šok. Tako je i ovoga puta, u nekom inermecu pronađenom za ovu priliku, Vučića primila Merkelova, što je on okarakterisao kao veliku čast za Srbiju. Odmah sutradan posle te posete Berlinu Šiptari su doneli zakon kojim su konfiskovali srpsku imovinu na Kosovu, a nama je naravno ostalo da otplaćujemo dug Kosova međunarodnim zelenašima.

Svi protivzakoniti akti jednog dana će postati ništavni bezvredni, sili se trenutno ne možemo odupreti, jer bije i spolja i iznutra, ali da će sve doći na svoje ne treba niko da sumnja, jer kad se narod probudi iz hipnoze, poput plime, porušiće sve ustave za koje se mislilo da su nerazrušive.

Bezumna nemačka politika komadanja Srbije ima oslonac u vlasti i prirodno je što Merkelova podržava takvu vlast. Kolliko će ta podrška, koja isključivo odgovara nemačkim interesima na Balkanu, a koji nikada nisu bili srpski interesi, pomoći Vučiću na izborima, ostaje da se vidi, ali da se podrškom Angele Merkel neće proslaviti, u to nema nikakve sumnje.

Politika „štednje“ na sirotinji, i prozvodnja nove sirotinje, kojom je Merkelova uništila južne EU države, ali i Srbiju, nažalost, ostaviće razorne posledice koje zadiru u samu srž opstanka naroda na ovim prostorima, a politika „otvorenih vrata“ koju je podanički sprovodila slepački sledeći Soroš-Klintovovu viziju uništenja Evrope, od zemalja „balkanske rute“ načiniće smetilište, gore od onoga načinjenog u Švedskoj, Francuskoj i Nemačkoj.

Za svo zlo koje je nanela Evropi očekivala je nagradu: Mesto generalnog sekretara UN ili dobijanje Nobelove nagrade za mir. Izvisila je u oba slučaja, a padom mentora Hilari Klinton i satrapa sa reke Potomak, na redu je i njen pad na narednim parlamentarnim izborima u Nemačkoj jer novu globalnu politiku moraju da vode novi ljudi. Nažlost do tog momenta, ne časeći ni časa, ona dnevno radi na učvršćivanju nezavisnog Kosova i komadanja Srbije.

Pošto Rusija i Nemačka, koja je Rusiji sluganski zavela sankcije, ne mogu imati nikakav zajednički cilj na Balkanu, u svrhu okupljanja poštovalaca Putina, što je politička perverzija svoje vrste, najavljena je Vučićeva poseta Putinu za dvadesetak dana, što znači posle izbora.

Najava posete je dakle lansirana u cilju uzimanja glasova sa svih strana, kao što se radi i ovde, jer Vučićeva lista okuplja i partitzane i četnike, i julovce i DOS-ovce, i Dačića i Vuka Draškovića, i one koji idu na Slobin grob, i one koji se toga ježe i klanjaju se Đinđiću. I one za Putina i one za Merkelovu, jer nema ni jednog glasača koji je istovremeno za oboje. A iz tako sklepane liste može da se izvuče leitimitet za bilo šta, ali realno ni za šta.

Nema dakle nikakvog pravila, morala, kodeksa, važno je sakupiti glasove, zauzeti vlast i nastaviti politiku „štednje“, politiku osamostaljenja Kosova, pretvaranja Srbije u migrantski sabirni centar. Svi društveni sistemi će nastaviti nezaustavljivo urušavanje; bolesna i ostarela Srbija će još bolje utabati put sopstvenog propadanja.

Pohvale Angele Merkel i zaklinjanje u EU i njene „vrednosti“ – šarena izborna laža, ili dva plasta sena koji su koštali života i Buridanovog magarca, ostaviće na tom putu besmisla i srpsku lešinu, ukoliko se ne probudimo i ne kažemo dosta toj laži, a da je laž jeste, očigledno je, jer, recimo, ne postoje jedinstvene „evropske vrednosti“, o čemu sa tugom i žaljenjem mogu da svedoče svi oni koji su videli jad, čemer i bedu Bugarske i Rumunijem dve članice te licemerne organizacije za proizvodnju sirotinje.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: