Američki kosovski boj

Klinton -Soroševska kamarila odlično zna da je velika Albanija, koju su stvorili zločinom nad srpskim narodom, trenutno najjače oružje u borbi protiv Trampa. Zato je Priština konfiskovala srpsku imovinu, zato kriminalac u ulozi predsednika države- Hašim Tači, stvara vojsku, otuda i sitni izdajnik Zaev koji Makedoniju prodaje Šiptarima za šaku zobi.

Naravno sve je to ona nezvanična – Klintonovska Amerika, koija je obrukala tu veliku zemlju i uvukla je u zločin bombardovanja zbog njihovih privatnih interesa: Rudnog i drugog bogatstva Kosova, centralnog položaja za trgovinu narkoticima, oružjem, sa Albanijom preko čijih luka može da se obavlja taj prljavi posao, a i da se zapreti Evropi, Bliskom istoku, Rusiji – ako bude potrebno, a naročito Rusiji kad Srbija napravi put Drač – Niš, i dalje do Crnog mora.

Radi se dakle o najorganizovanijem kriminalu, pod maskom zaštite ljudskih prava, radi se o multinacionalnoj mreži kojom na Balkanu rukovodi Capo di tutt’i capi Edi Rama koji, kao bos nad balkanskim bosovima, može u Srbija da se ponaša kao u nekoj prćiji.

Otuda su posle Trampovog izbora graknuli američki ambasadori po balkanskim kasabama, da se ništa u pristupu Balkanu neće menjati, i sve su preduzeli da se čini da je tako, ali je izgleda i Tramp shvatio da se ta kriminalna tvorevina, koju je zajedno sa Alijinom državom stvorila podzemna CIA, mora razmontirati, da je to pitanje i njegovog opstanka, da se pre svega tu, na Balkanu, odakle crpu najveće pare za svoje najveće zločine, Klinoton -Soroševa klika mora poraziti, sa svim tim lokalnim kriminalnim šljamom proizvedenim u državnike.

Da Tramp ima snagu pokazuje slučaj senatora Rend Pola, koji je ponovo stopirao ratifikaciju protokola o Crnoj Gori, pa gospodski, elegantno, izašao iz sale, ostavljajući senatora Džona Mekejna u naletu nervoze, samoga sa sobom.

U kampanji Tramp je obećao da će rušenju stranih vlada, odnosno uspostavljanju podobnih režima, naručivanju ratova i revolucija u izvedbi MPRI i štampanju dolara u inostranstvu doći kraj, što je lako reći ali teško izvesti zbog velikih interesa i ogromnog novca koji cirkuliše kanalima te globalne, mafijaške političko-kriminalne multinacionale.

Sudar sa tom moćnom, podzemnom-„dubokom Amerikom“, krajnje je opasan i neizvestan, ali da stvari, za sada idu u dobrom pravcu pokazuje pismo koje je šest američkih senatora: Ted Kruz (Teksas), Majkl Li (Juta), DŽejms Inhof (Oklahoma), David Pardu (DŽordžija), Tom Titis (Severna Karolina) i Bil Kasidi (Luzijana) uputilo američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu u kojem traže da on i predsednik Donald Tramp hitno istraže kako su administracija Baraka Obame i njegova državna sekretarka Hilari Klinton organizovali revolucije na Balkanu.

Da puca zavera ćutanja i u Prištini, da se kruni taj međunarodni kriminalni milje, da ima nade da se „zmiji“-kako zovu Tačija, stane nogom na glavu, pokazuje sve veći otpor njegovoj, ustvari Klinton-Soroševoj, nameri da se formira vojske Kosova, u cilju destabilizacije, rata ili već čega drugoga, u šta bi Tramp bio primoran da uđe i time pogazi sve ono o čemu je pričao u kampanji, a kako bi ta situacija potom mogla da eskalira, da i ne govorimo.

Podzemna Amerika, dala je, dakle, nalog Tačiju da hitno destabilizuje situaciju i da progura po svaku cenu preoblačenje terorističkih bandi UČK u vojsku Kosova.

Po prvi put se desilo da Šiptari rade nešto mimo zvanične Amerike, i to će Tačija, Ramu i ostale koštati mnogo u obračunu koiji sledi, koji zvanična Amerika mora dobiti, ili će da se raspadne u najkrvavijem rasulu, kakvo do sada nije viđeno.

Na tu ideju odgovor je dao Isa Mustafa

„Formiranje vojske moguće je samo u koordinaciji sa NATO-om i Amerikom“.

Dakle otvorio se sukob „duboke“ i zvanične Amerike, na Kosovu. U sukobu, bez garda: Tači, glavni lik kriminalne priče o ratnim zločinima i trgovini ljudskim organima u Izveštaju Dika Martija, epigon i žigolo poraženih neoliberalnih snaga i Isa Mustafa koji oseća da mora da igra po pravilima legalne i legitimne Amerike.

Ukoliko u ovom sukobu pobedi Tramp, što je sve izvesnije, za Srbiju to ne može da bude gore nego do sada, što znači da Srbima samo može da bude bolje, pa čak i da Kosovo, privremeno, postane nezavisna država, jer će ideja velike Albanije sigurno biti ugašena, a kriminalne bande sa Kosova i Albanije pohapšene, kampovi za obuku terorista, šverc oružja i narkotika raspušteni i zatvoreni.

Tada će i za Srbe na Kosovu život postati normalniji, dobiće slobodu  kretanja i pravo raspolaganja svojom imovinom, do dana potpune demontaže te privatne, kriminalne, CIA tvorevine na Balkanu, koji će sasvim sigurno doći kad se ta stoglava hidra potuče do nogu i njena lešina baci u najdublji ambis, da ne podseća na sramotu da je jedna banda angažovala čitavu državu, najveću silu – Ameriku, da ratuje za njen račun radi ostvarenje prljavih, privatnih, zločinačkih ciljeva..

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: