Ниш албански град

Шиптарски медији често износе тврдње да је Ниш одувек био њихов град и да му је право име Nishi! Наши наивни- или се само тако праве- политичари то зову провокацијом Срба уопште не разумевајући, или (не)вешто кријући да знају, да се ради о далеко озбиљнијим стварима.

А да се ради о врло озбиљним стварима јасно је поручио Јонуз Муслиу, пресдседник општине Бујановац, који упозорава

Будите захвални што вам не тражимо и Ниш. Прешево иде у ВЕЛИКУ АЛБАНИЈУ

Саглашава се Муслиу са Рамом и Тачијем уз ћутњу српских власт и српског правосуђа који би морали коначно да реагују, јер Муслиу удара на суверенитет и територијални интегритет Србије, руши Устав и позива на отцепљење „Прешевске долине“, нудећи нам успут велику милост јер, за сада, не траже Ниш.

Српске власти по обичају кукумавче. Дачић позива Енглеску и Америку – српске архнепријатеље, да нас заштите, призивају у помоћ ЕУ и НАТО који их гледају са презиром, а све су им дали, и што им је тражено и није. Запомаже Дачић питањем на које се зна одговор: Шта би се десило да је Вучић тражио уједињење са Српском.  Са своје стране Вучић се јада, као увек

Да сам ја рекао нешто о уједињењу Срба у региону, „висио“ бих у Бриселу уместо застава!

Не схватају обојица да су тим кукумавчењем још јаче поражени и понижени, да у ЕУ и НАТО не представљају ништа и било би добро да промене политику, да видимо шта би се десило ако се једном усправе и одбију даље понижавање, или улогу коју су добровољно преузели, да видимо хоће ли да висе у Бриселу или не. Или џа, или бу, па куд пукло да пукло. Доста је више глуме, понижавања, пренемагања, тужакања, време је да добију кичму или да иду.

Већ смо читали да Шиптари убрзано купују некретнине у Нишу и околини што им и није тако тешко због гомиле новца који добијају из уносне трговине наркотицима.

Ниш је и (не)званично регион одређен за прихват Албанаца и осталих са Косова, који су избегли у западну Европу, приказујући се жртвама српске репресије, што смо дебело платили.

Пошто се руски  Центар за ванредне ситуације налази у Нишу НАТО мора одатле под хитно да га уклони, јер онај ко држи Ниш, држи у шаци цео Балкан.

У светлу горе реченог постаје савршено јасно због чега је сиромашној Србији најпреча потреба да гради аутопут Драч-Тирана-Приштина-Ниш, чак и по цену да грађани Србије плате тај најновији харач.

Јасно је такође откуд седнице Влада Србије и Албаније у Нишу. Да ли то српска власт зна па се прави или нема појма шта ће Рама у Нишу. У оба случаја срамота је да воде Србију, ако заузврат бар нису добили прилику да одрже седницу двеју влада у Скадру, старом српском граду.

Пошто је Србија ИПАП споразумом дозволила НАТО трупама да крстаре Србијом куда им је воља, јасно је да је права намера да се аутопут продужи све до Бугарске, до Црног мора, на пушкомет од Русије. Комбиновано са правцем Атина-Ниш-Београд читав Балкан се ставља под контролу. У том контексту јаснија бива и измишљотина „северно Косово“ којом се врх Копаоника прикључује „природној Албанији“ одакле и каменицама могу да контролишу централну Србију. А пошто је накраћи пут до врха, пут Рудница-Копаоник (18 км) није више важно само Косово, већ и Рудница, која се налази на територији Рашке.

Наравно Шиптари су увек ту да остваре своје циљеве идући иза Американаца и са њима,  и сасвим природно осећају и знају да НАТО мора да прегази Ниш, и да је то за њих велика шанса да границе велике Албаније поставе далеко на исток, много даље од Прешева и Бујановца који ће тада бити у дубокој унутрашњости малог монструма од Драча до Ниша, тако да се Бугари и Шиптари у будућности неће гложити око поделе Македоније већ ћа прави залогај бити подела оног бедног остатка од Србије кад се процес одвајања Војводине оконча.

Косово су отцепили поштујући вољу шиптарске већине а Војводину ће да отцепе (зло)употребом мултикултуралности, тако да насељавање северне покрајине Шиптарима и осталима из окружења Војводине, у циљу тобожњег бекства од бесперспективности на Косову, у Румунији,…само наивнима може да буде параван да не виде о чему се ради.

Плате и пензије су смањене само зато да се народ дубље баци у битку за преживљавање, да не види да му се ради о опстанку и ако то не схвати, ако се не прене и не почне да ради у своју корист, црно нам се пише.

Хоће ли српски народ трагично поклекнути и претвортити се у лутајућу избегличку гомилу несрећника или ће се усправити, ујединити и одбранити од зла?

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: