Kome treba velika Albanija

Dvadeset šestog januara 2000. godine, u selu Dobrosin nedaleko od Bujanovca, formirana je ilegalna formacija Oslobodilačka vojska Preševa, Medveđe i Bujanovca-OVPBM.

Svedok formiranja ovih jedinica bio je Jonuz Musliu, predsednik Pokreta za demokrataski progres (PDP), koji je nekoliko dana kasnije postavljen na mesto političkog komesara OVPMB.

Odmah posle „demokratskih promena“, da stave do znanja da DOS-ovska banda laže da će se posle Miloševića problem Kosova rešiti kao demokratsko pitanje, pripadnici OVPBM su masakrirali nekoliko srpskih policajaca, među kojima Duška Gligorića i Duška Đokovića iz Ivanjice, čije smo iskasapljene i poluspaljene leševe mogli da vidimo u Novostima.

E, taj „politički komesar“ notornih ubica, danas predsednik opštine Bujanovac, javno poziva na cepanje Srbije i, ako se Srbija ne urazumi, uzeće nam i Niš.

Soroš je pokušao da islamizira Evropu pomoću kosovsko-metohijskih Šiptara. Naravno, čak i on je brzo shvatio da su za takav posao neophodni milioni ljudi, pa je na Evropu poslao Pakistance, Avganistance i ostale.

Tako i ova pretnja sa otimanjem Niša, očigledno vuče korene iz iste, debilne, kuhinje, jer Šiptari nemaju kapaciteta ni da osvoje ni da zadrže Niš.

Međutim sinhronizovanom izjavom Rame, Tačija i Musliua stvari su razgolićene do kraja i imajući iskustvo sa propalom šiptarskom najezdom na Evropu, sasvim je jasno da se Niš može osvojiti samo najezdom Azijata, Arapa, Crnaca i prvenstveno Roma iz readmisije, za koje je DOS-ovska banda  pristala (za pare) da ih prihvati kao državljane Srbije (bez Kosova) ma gde da su rođeni na području bivše SFRJ, i za tako šta bi trebali odavno da nose bukagije, kao i Musliu, da je Srbija „d“ od države. Južnomoravski okrug je, ni malo slučajno, predviđen da bude njihova matica.

Velika Albanija je dakle projekat sila koje su nas bombardovale, Niš je glavni cilj, jer ko drži Niš, drži Balkan, drži vezu Evrope i Bliskog istoka, drži vezu Jadransko-Crno more, drži ključeve Evrope u svojim rukama.

Otuda nikakve reakcije NATO i EU na lažnu kuknjavu srpskih vlasti, a lažna je jer se vrlo dobro zna šta NATO hoće, hoće veliku Albaniju do Niša, spojenu sa Bugarskom, i otud sednice Vlada Srbije i Albanjie u Nišu, žurba da se napravi auto-put Niš-Priština- Tirana. sa malom nezgodom da će Niš biri teško oteti čak i da migrantske horde navalu na njega.

Na redu je dakle bitka za Niš, a ne za Vojvodinu kako je predviđano, a da je to odsudna bitka za Srbiju, ne treba mnogo objašnjavati, kao i ona nekada kad su iz Niša isterani Turci, a  Stevan Sunđelić žrtvovan srpskoj gluposti.

Srbija mora da prekine politiku samouništenja učestvovanjem u formiranju velike Albanije, NATO projekta uz koji se šlepaju Šiptari ne shvatajući da će se i sami udaviti ako pokušaju da progutaju taj preveliki zalogaj koji im u usta guraju Amerikanci, da bi i sa balkancke strane dovršili približavanje i opkoljavanje Rusije, što bi osvajanjem Niša bilo definitivno postignuto.

Da će to ludilo. za koje smo mislili da je Trampovim izborom nestalo, doneti veću nesreću od one koju je donelo Klintonovo, sasvim je izvesno, ali kad Amerikanci nešto naume spasa nema, planove će sprovesti do kraja, bez obzira na žrtve, a to se moralo znati, jer je vojnom kompleksu, koji je podržao Trampovu priču, ona bila potrebna samo da obmane američku glasačku sirotinju i na čelo dovede čoveka koji će bez razmiušljanja sprovesti njihove opasne naume. Čini se da nam niko, pa ni Bog više ne može pomoći. Nažalost.

 

 

Advertisements

One response

 1. Добар чланак , али без јасне сугестије шта радити .Старој Србији ( БЈРМ) прети недвосмислено огромна опасност , од оних истих који и нама прете.
  Зашто уз један чорбаст пасуљ да седнемо и поразговарамо( наравно не мангупи у БГ и СК )него прави народни људи , а још их има , и да видимо како напред .
  Прелазим Табановце често, и сваком приликом као појединац гласно на јужном делу границе кажем ( полицији или цариницима ) идући на Север или Југ ; рушите ову накараду измећу истог народа !! Мук и неверица да неког има да им то каже јасно и гласно и још понови то неколико пута на овај и онај начин….и није било ни вербалног ни телесног противљења, напротив смешак и климање главом од службеника.
  Зашто не може да се створи нека Балканогора , нека Срмагора, као год хоћете … где би рецимо Скопље било Главни град , седиште скупштине и Председника , а да Влада буде у Београду.. Министарство одбране -Генералштаб у Крагујевцу, Министарство руда и шума у Приштини, Просвета и Култура Нови Сад, Врховни суд тј Уставни суд рецимо у Подгорици-Цетињу , Министарство Привреде Ниш и тд .и тд .
  Другим речима разбити и растерати ово мангупарију из БГ, СК, ПО, !!!
  Што неко о томе не прозбори док је времена .

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: