Na mestu zločina

Klinton, Bler i Šreder su počinili zločin nad Srbijom, ali veći od tog zločina je njegovo „naučno“ opravdanje; zločin je humanizovan dehumanizovanjem Srba, na mračno lice zločina navućena je maska etike koja ga opravdava,  jer kad se tako „veliki“ levičari, mislioci, filozofi i humanisti – Levi, Gliksman i Finkelkraut, slože i uglas zajauču da su Srbi varvari, zločinci, ludaci, manijaci, postaje sasvim opravdano i moralno ispravno bombardovati, ubiti, zasuti takvu gamad uranijumom, istrebiti.

Naravno da oni nisu nikakvi levičari. Gliksman je recimo dao podršku desničaru Sarkoziju. To su plaćenici brutalnog svetskog poretka i zadatak im je da kao tobože veliki „mislioci“ podrže zločin i opravdaju ga, jer beslovesno Zapadno stado slepo veruje da su oni po nečemu, njima nejasnom, zaista nešto važno i posebno, da su savest sveta bez savesti, da su zaista protiv totalitarnih režima, protiv fašizma, a verno, za novac, služe totalitarni svetski poredak i presvučeni našminkani fašizam.

E baš toga čuvenog „mislioca“ -Bernara Levija, koji je ocrnio i satanizovao Srbe, podržao bombardovanje Srbije, neko ga je, bezobrazno malouman, sa namerom da se preporuči Zapadnim gazdama i propere svoju biografiju, pozvao da  „beogradskoj eliti“, lažnoj i ništavnoj kao što je lažan i ništavan taj „novi filozof“, objasni da je zločin nad prljavim i varvarskim Srbima bio opravdan, jer se sa divljacima drugačije i ne može.

Neki mladi ljudi su ga gađali tortom. Jesu li pogrešili? Jesu. Takvi, kao on, se ne gađaju tortom, već se namažu katranom i uvaljaju u perje da im nikada više ne padne na pamet da dođu, da se na mestu zločina rugaju žrtvama svog bolesnog filozofiranja.

Levija je dovela vlast u procesu „kuvanja srpske žabe“, da se priviknemo na budućnost koja sledi, da nam belosvetski hohštapleri i zlikovci, usred izdajničkog Beograda, s vremena na vreme izruče kofu fekalija na glavu, da izgubimo samopoštovanje, da slomimo kičmu, da se poput sline prostremo pred zavojevačom i bez roptanja prihvatimo surovu okupaciju.

Posle ulaska NATO trupa u Mekedoniju šta će biti čudno ako NATO uđe u „Preševsku dolinu“, Vojvodinu, Krajinu, Dimitrovgrad. Pravnu osnovu ima, ući će Hrvati, Mađari, Turci, Nemci,…, pogaziće Srbiju sve po sporazumu, da im se ne spočitava nezakonitost kao pri bombardovanju, a šta će posle biti i na šta će ličiti okupacija proširenog Četvrtog rajha, ako bude preživelih pričaće, jer ludaci neće propustiti ovu sjajnu priliku da sa lice zemlje zbrišu ovu civilizaciju, mada misle da će ceh platiti samo Srbi i ostale niže vrste i podvrste a da će oni srećno (pre)živeti posle svega na sagorelinama puste Zemlje.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: