Saučesnici

Šiptarski terorista i nelegalno izabrani predsednik Sobranja Talat DŽaferi sproveo prvu tačku „tiranske platforme“ i izjednačio albanski jezik sa makedonskim. Zvanična dokumenta počeo da piše na oba jezika.

Talat DŽaferi namerava da zaobiđe predsednika države Đorđa Ivanova i umesto njega sam poveri mandat za formiranje vlade šiptarskom pionu, lideru Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Zoranu Zaevu.

Lider SDSM Zoran Zaev zahtevao je u petak od predsednika Đorđa Ivanova da mu odmah i bez odlaganja da mandat za formiranje nove vlade. U saopštenju njegove stranke se navodi da aktuelna situacija koči demokratski proces.

Ambasador Evropske unije u Skoplju Samuel Žbog poručio je u petak u razgovoru sa DŽaferijem u Sobranju da EU brzo očekuje formiranje nove vlade. NATO trupe su ušle u Makedoniju

I onda dođu smešni napori beogradskih glasnogovrnika, hipnotizera i mađioničara, da podsmevajući se, objasne da je sve to mašta i teorija zavere, da nije na delu stvaranje „velike Albanije“, da to nije projekat Zapda, i da ne ulazi u otvoreno brutalnu fazu.

Čak je i patrijarh Srpske pravoslavne crkve Irinej povodom izjava albanskih lidera, rekao da o „velikoj Albaniji“ mogu da maštaju, ali da od toga nema ništa.

Tragično je to što patrijarh nije naivan i neobavešten i vrlo dobro zna, što svako polupismen može da razume, da je na delu stvranje balkanskog monstruma – buzdovana u rukama Zapada, i nije lepo što se uključio u to kolo koje pokušava da sakrije ono što se ne da sakriti.

Sada je jasno i otkud naprednjaci i podrška Zapada, ali i Istoka. Režim odgovara svima ali Srbiji sasvim sigurno ne.

Konačno je valjda jasno da je Briselskim sporazumima udaren temelj nezavisom Kosovu, prvoj fazi stvaranja „velike Albanije“. Makedonija je upravo u fazi razbijanja i formiranja Iliride, samo je pitanje mogu li da uzmu Skoplje zbog bugarskih aspiracija na ostatak mekedonske lešine, zatim dolazi „Preševska dolina“, Niš, Raška oblast sve do Karajukića Bunara-najsevernije tačke „velike Albanije (za sada), severni Epir, pola Crne Gore – pola Hrvatima.

Otuda, za neupućene, sastanci dveju vlada u Nišu, i odgovor na pitanje kakve veze sa tim gradom ima vlada Albanije. Jasnije je Ramino prosipanje fekalija nad Beogradom i suluda priča o tome da je nama u interesu da se napravi autoput Niš-Priština-Tirana- Drač, kad svako sa trunkom zdravog razuma odmah može da shvati da je sve to u funkciji stvaranja „velike Albanije“

Očigledno je da se stvari ubrzavaju, mentori misle da je došlo vreme, da je Srbija na kolenima, da je hipnotisana, da se predala koordinisanim  naporima spolja i iznutra, da je mentalno, fizički, materijalno i moralno uništena a to je baš ona zadnja faza u kojoj narod još ima snage da se trgne i iznenadi svojm hrabrošću i neustrašivošću, i veće sile od ovog jada i beda, ale i vrane što ga je uzjašila, i sa Zapada i sa Istoka, ali i iz sramnog Beograda.

Neće uspeti, kao i nikada do sada jer je srpski narod preživeo i veće golgote i veće izdaje od ovih.

Sve što su radili u „udruženom zločinačkom poduhvatu“ protiv Srbije i srpskog naroda stoji na staklenim nogama, jer Šiptari nemaju kapaciteta za namenjenu ulogu i kad, dođe vreme, čitava ta veštačka, i na međunarodnom zločinu napravljena konstrukcija, srušiće se kao kula od karata.

Biće jednog dana i Zapad i Istok i Beograd sramota, ako ič obraza imaju, kad se otkrije ko je sve, zarad krvavog šiptarskog novca, osramotio Ameriku, Englesku, Nemačku, Srbiju,…

 

 

 

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: