Politika „in vivo“

Mada je tehnički nezavisna agencija, USAID je operativa spoljne politike koju definiše predsednik Amerike, državni sekretar i National Security Concil (NED) i njegove projekte odobrava Kongres SAD.

USAID je dakle jedan važan instrument za provođenje američke spoljne politike i svi zaposleni sadašnji i bivši- ma gde da se nalaze, primarno rade ono što je u interesu Amerike, jer ko se jednom uhvati u to kolo, i da hoće, ne može da ga napusti.

Ako seksualnu orjentaciju  i nacionalno poreklo Ane Brnabić stavimo u drugi plan, teško je ne postaviti u fokus činjenicu da je kandidatkinja za premijera Srbije bila službenik američke Vlade što kod svake razumne osobe izaziva neodumicu i sumnju.

Sobzirom da je bila predsednik UO NALED iza koga stoji Fond za otvoreno društvo, USAID, delegacija EU postaje sasvim jasno da je ona kaniddat koga je nametnuo Zapad što će sasvim zaoštriti bitku Amerike i Rusije na Balkanu koja nam neće doneti ništa dobro.

Realno gledajući, za godinu dana posle izbora, Vlada gotovo da ništa nije ni radila. Tek što se na jedvite jade formirala, samo što je prošlo prvih sto dana već se počelo govoriti o predsedničkim izborima i ona ni danas ništa ne radi u interesu građana već samo obavlja one poslove koje joj zadaje Zapad, u njegovom interesu, mada ni Putin sa svojom podrškom nije baš najjasniji. Jesu li oni podelili karte a narod zamajavaju da se ne doseti o čemu se radi?

„Mere štednje“ su instrument postizanja surovog poniženja, manipulacije i širenja straha za egzistenciju, uvedene su da narod, ta ciljna glasačka grupa vlasti osiromaši, da izgubi volju, da se preda, da misli da od tog ponižavajućeg položaja postoji i gori, a sve u cilju da se neosetno Kosovu učvrsti državnost koja je kulminirala na nekakvim izborima na kojima je Srbija učestvovala kao što učestvuje na izborima u Hrvatskoj ili Crnoj Gori, dakle kao u stranoj državi u kojoj postoji srpska manjina.

Lane Gutović odlično uočava kako je moguće sve ovo što se dešava

Naš mentalitet se tek u bednim uslovima, nepodnošljivim za druga društva, nalazi u prirodno poniženom stanju. Vladar koji to shvati traje dugo.

Kreatori „mera štednje“ su znali da moraju da osiromaše narod, da ga dovuku do dna bede, u to prirodno stanje, posle koga glavni hipnotizer stalno doziranom manipulacijom održava osećanje beznađa, straha, lažne nade, odličan glumac vrši fantastične transformacije od one koja izaziva sažaljenje do osećaja strogosti i najjačeg straha.

Temelj je naravno u nelegitimnosti političke scene na kojoj se izbori dobijaju jednim parolama a vlada se sasvim suprotno od njih. Iz jada i bede te bolesne sirotinje izvlači se legalitet za pristupanje EU i NATO i za priznanje Kosova, forsiranje GEY populacije, primanje migranata i deportovanih Roma rođenih bilo gde na području bivše SFRJ.

Sve to naravno mnogo košta, sve to izdržava srpska sirotinja koja pritisnuta bedom i očajem, glasanjem za lažna obećanja, sto grama kafe, litar ulja ili kilo brašna, sama sebi navlači omču oko vrata i gura stolicu ispod nogu.

Opasne su ideje da se odreknemo dedova, promenimo Ustav, priznamo Kosovo, pristanemo na EU i NATO diktaturu, ali postoji i pritajena nada da se ovaj ubijen i demoralisan narod ipak može vratiti sebi, da može da se osvesti, uspravi i poništi sve odluke koje su i njega i državu dovele do ruba propasti.

Srpskom narodu ne trebaju učitelji tolerancije, strane NVO, dikatura tzv „civilnog društva“ koja jedne građane stavlja iznad drugih, daje im posebna prava nimo Ustava i postulata pravne države.

Kad je homoseksualizam u Americi bio kažnjiv zatvorom u Srbiji je postojala – ne tolerancija prema njima, nego smo živeli i družili se ne ulazeći u njihovu intimu.

I sada nas Amerika uči toleranciji što je smešno i opasno, jer joj nije cilj da homoseksualci žive pored nas i sa nama, nego da diktiraju uslove i pravila ukupnog života. Tragično je zapravo da je to postalo unosno zanimanje i jedina odrednica neke ličnosti.

Slika sve govori i bilo bi dobro da neko kaže kakvim to kvalitetima raspolažu ova tri muškarca osim što su deklarisani homoseksualci i borci za njihova prava koja im niko ne osporava.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: