Promena svesti

Bila je dosta začuđujuća Vučićeva izjava da namerava da promeni svest naroda. Da se promeni svest naroda treba da prođu stotine godina tako da je malo ko poverovao da će mu tako šta poći za rukom.

Zaboravilo se naravno da je tehnologija promene svesti jako uznapredovala i nije se razumelo da se na primeru tradicionalno konzervativnog srpskog naroda najbolje mogu očitati njena najnovija dostignuća.

Tako smo dobili petogodišnji eksperiment u opitnoj laboratoriji Srbija da se sagledaju neslućene mogućnosti brzometne promene onoga za šta su nekad trebale stotine godina.

Prvo su brutalno smanjene plate i penzije uz pretnje daljeg smanjenja. Formirana je pri tom jedna sirotinjska grupa od oko 800 hiljada sitrotinje čija mizerna primanja nisu smanjivana čime se, sasvim besplatno, došlo do jednog fanatičnog jezgra sigurnih glasača SNS ma šta im se pričalo, što je, uz nešto pretnje, kupovine, krađe, zaposlenja ili obećanja predstavljalo sasvim solidnu osnovu za snažnu i konstantnu podršku na izborima.

U važna javna preduzeća, upravne odbore, agencije i ostale sinekure nije se diralo, povećavali su plate kako su hteli, ali je zapsoleno i bezbroj nepismenih i nestručnih aparatčika čiji je jedini radni zadatak da glasaju SNS na izborima, a što i ne bi kad su oni tako bezlični i beznačajni dobili tako dobro nameštenje i lagodan život.

Onda su sledile salve pretnji i obećanja o milijardama dolara koji pristižu sa mercedesovim autobusima, finskim kamionima, fabrikom čipova, rastom GDP, najvećim platama i penzijama ikad, atentatima, državnim udarima, lažnim zaoštravanjima sa susedima, poglavljima, EU, Rusijom, tenkovima, MIG-ovima, S-500, 600,..,svaki dan, pet godina, po destak senzacija, tako da se narod u svemu tome pogubio, što je rezultovalo time da Kosovo još samo frormalno nije priznato od strane Srbije, da Rama krstari Srbijom kao svojom kolonijom, da samo formalno nije rečeno da smo u NATO, da gej parade postanu normalna stvar, da gej osoba postane premijer Srbije, baš zbog toga što je gej a ne zbog stručnosti, da po prećutnoj saglasnosti mogu da vade ljudske organe, da naseljavaju migrante, da hrvatskoj u krajnjem daju Apatin a Vojvodini i kome sve ne državnost.

Narod je postao neosetljiv i na takve stvari da im šiptarski zlikovci usred sramnog Beograda ispraju mozak pričama o srpskoj okupaciji Kosova i njihovoj nevinosti, došlo se do toga da beslovesna masa aplaudira Šredru, da normalno prihvati Blera krvavih ruku, da bude prirodno Vučićevo pokajanje pred Klintonom.

Došlo se do promene Ustava, formalnog priznanja Kosova i, po najavi Brnabić,  da ćemo između EU i Rusije izabrati EU, dakle i NATO, i sankcije Rusiji, i potpunu predaju našim vekovnim neprijateljima, što je ne neki način Rusija i podržala nekom svojom politikom koju je na mikro nivou teško razumeti, ali da i ona podržava takvu Vučićevu politiku i Milov put u NATO, postalo je više nego očigledno.

Dakle, Vučić je bio u pravu. Svest srpskog naroda je promenjena na ubrzanom filmu promena, što je do sada nezabeležena pojava i njegovoj istoriji, a kad je srpski seljak mogao da se slomi da izda Srbiju, Kosovo, veru i tradiciju, sve postaje moguće i sasvim je verovatno da će planeta ubrzo postati planeta humanih robota koji će se programirati na sličan način kao mehanički, narod će postati jedna bezdušna i bezosećajna gomila kojom će se manipulisati do besvesti.

Ovaj pad Srbije i srpskog naroda, koji je čvrsto stajao na braniku tradicije, vere, porodice, koji je bio simbol slobode i otpora svakom porobljavanju označava početak nepovratnog kraha svih vrednosti na kojima je počivao svet koji smo znali i rađanje nove civilizacije zombija, bezdušnih humanoida bez mozga, ispod nivoa stada, jer su tehnike promene svesti moguće samo na ljuskim spodobama a životinje, one koje nisu čipovane, ostaće jedini slobodni stvorovi na ovoj tragičnoj palneti.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: